Főoldal > EGÉSZSÉG > Így legyen multiorgazmusod!

Így legyen multiorgazmusod!

élvezetintim tornaKegellelkiállapotorgazmus
0

Írta: and

Soha nem elég a jóból – ez különösen igaz a hálószobára. Éppen ezért van egy örömteli hírünk számodra: ha ügyes vagy, az aktus alatt egy orgazmus helyett akár többet is átélhetsz egyszerre. Az átlagnő is úgy van felépítve, hogy újabb és újabb orgazmusokat éljen át. Ez azt jelenti, hogy ha már egyszer eljutottál a csúcsra, […]

Soha nem elég a jóból – ez különösen igaz a hálószobára. Éppen ezért van egy örömteli hírünk számodra: ha ügyes vagy, az aktus alatt egy orgazmus helyett akár többet is átélhetsz egyszerre.

Az átlagnő is úgy van felépítve, hogy újabb és újabb orgazmusokat éljen át. Ez azt jelenti, hogy ha már egyszer eljutottál a csúcsra, a második orgazmus is teljesen kivitelezhető. A nők nem igénylik utána a pihenőidőt, ahogy a férfiak, éppen ezért képesek vagyunk hosszabb ideig izgalmi állapotban maradni, és kevés erőfeszítéssel akár a második és a harmadik alkalommal is a csúcsra jutni.

Persze, sokszor 100 százalékig kielégíthet egy teljes testedet átjáró, földrengésszerű orgazmus, és mivel megszokod az egyszeri élményt, nem erőlteted a folytatást. Ezzel nincs is semmi gond. Ha viszont úgy érzed, hogy szeretnéd megfűszerezni a szexuális életedet multiorgazmusokkal, akkor fogadd meg ezeket a tippeket, hogy még nagyobb élvezetben legyen részed!

Ne elégedj meg egy orgazmussal!

orga2.jpg ()Az első lépés: hangold össze a testedet és a lelkedet! Ha úgy ugrasz neki az együttlétnek, hogy csak egy orgazmusban lehet részed, azzal leblokkolod a testedet, és valóban csak egy orgazmus átélésére leszel képes.

Miért ilyen fontos a lelkiállapotod? Miután eljutottál a csúcsra első alkalommal, ahelyett, hogy kikapcsolnál, ami általában megtörténik, ha elélveztél, nyitottnak kell maradnod egy újabb intenzív élményre. A lényeg, hogy tudd, hogy a tested képes a mélyebb, hosszabb, és gyakoribb orgazmusokra.

Ha egyszer már ráhangoltad magad a dologra, a következő lépés, hogy biztosíts magadnak elegendő időt rá. Az egyik legnagyobb tévhit a multiorgazmusokkal kapcsolatban, hogy véletlenül történnek meg. Szükséged van egy kis erőfeszítésre és tervezésre, hogy az orgazmusok megismétlődjenek. Ehhez fontos, hogy a megfelelő körülmények biztosítottak legyenek számodra, jól érezd magadat a pároddal. És végül, győződj meg arról, hogy a partnered örömöt akar szerezni neked. Oszd meg vele, hogy mit szeretnél, ezzel némi kihívás elé is állítod. Mondd meg neki, hogy éjjel szeretnél egy igazán különleges élményt átélni, és ahhoz, hogy ezt elérd, szeretnél egy hosszú előjátékot, és magára az aktusra is van néhány kellemes ötleted. Ezzel őt is feltüzeled, hogy minél jobban a kedvedben járjon.

Kegel gyakorlatokkal az orgazmusokért

Ha erősek a PC-izmaid (a medencetájék fő izmai), akkor többször eljutsz a csúcsra is (éppen ezért hasznos lehet az intim torna). Mivel az orgazmus alapvetően a PC- és a medence izmaid intenzív összehúzódásával jár, ha ezeket megedzed, azzal növeled a vér áramlását ezeken a területeken, ami lehetővé teszi, hogy mély és sorozatos orgazmusokat élj át.

Próbáld ki ennek érdekében a Kegel gyakorlatokat! Az ágyon fekve feszítsd meg a PC-izmaidat, ameddig nem érzed úgy, hogy teljesen összeszorultak. Majd ernyeszd el őket. Kis szünetekkel ismételten feszíts rá. Naponta többször is elvégezheted ezt a gyakorlatot, az izmaidat egyre tovább tudod majd össze szorítani, fokozva ezzel az orgazmus érzetét és gyakoriságát a szeretkezések alatt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X