Főoldal > EGÉSZSÉG > Rákos, de nyáron férjhez megy a világ első szupermodellje

Rákos, de nyáron férjhez megy a világ első szupermodellje

betegségházasságJanice Dickinsonmellrákrákszerelemszupermodelltopmodell
0

Írta:

Janice Dickinson betegsége ellenére is derűlátó.

Egy sokkoló orvosi diagnózis után kevesen tudnak erősek maradni, és nem betegségre, meg a rossz dolgokra, hanem terveikre koncentrálni. Janice Dickinson viszont ez utóbbi csoportba tartozik. A világ első szupermodelljeként is emlegetett sztár nemrég tudta meg, hogy mellrákja van, ám ő erős és derűlátó tud maradni.

A 61 éves híresség azt állítja, ezt egyrészt szerelmének köszönheti, másrészt pedig annak, hogy esküvőjét tervezgeti – mint mondja, ez már a negyedik lesz, de ezúttal tényleg örökre szól. A tervezgetésre persze sok energiát szán, de ez fel is tölti, és boldogabbá teszi őt.

„Amikor az orvosom kitapintotta ezt a borsónyi kis csomót a jobb mellemben, akkor azt mondtam magamban: bingó, ez mellrák” – emlékezett vissza a DailyMailnek adott interjújában a felismerés pillanatára. Janice erősnek érzi magát, és azt mondja, nem szeretné, ha bárki is sajnálná. Ő is tudja, hogy jók az esélyei, hiszen a csomót még idejében, a mellrák korai fázisában megtalálták.

A Topmodell leszek! című műsor zsűritagjaként is ismert egykori modellnek egyébként sokak szerint mindig is gondjai voltak azzal, hogy elfogadja és megszeresse a testét – többen is úgy vélik, hogy ezt Janice rengeteg plasztikai műtétje is alátámasztja. A sztár ugyanis rengeteg pénzt költött arra, hogy átszabassa testét és az arcát, ami felemás sikereket hozott számára.

Korábban elárulta, 32 évesen kezdett plasztikáztatni, és félévente beadatja arcába a hiú sztárok kedvenc ránctalanító injekcióját, a botoxot. „Nincs olyan, hogy túl sok! Bármi legyen is az, amitől valaki jobban érzi magát, én támogatom” – vallja a szupermodell.

A híresség nemcsak a plasztikák kapcsán ilyen lelkes, hanem az egészséges életmód is nagyon fontos számára. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, és kemény edzéseknek veti alá magát. „Imádom a testem – ez már megszállottság nálam. Biztosnak kell lennem abban, hogy eleget mozgok, és hogy a tányéromra bioélelmiszerek kerülnek. Relaxálok, meditálok, és minden nap 80 percet jógázom. Ezen kívül szívesen indulok túrázni is” – árulta el egy interjúban.

A bio zöldségek és gyümölcsök mellett az asztalára kerülő húsokat tekintve is válogatós: csak csirke, pulyka és hal szerepelhet a menüjében, amit ebédre és vacsorára fogyaszt el. Ha a kezelések mellett továbbra is ennyire figyel magára, akkor reméljük, hamarosan újra teljesen egészséges lesz!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X