Főoldal > EGÉSZSÉG > Ápolt, védett lábakat mindenkinek!

Ápolt, védett lábakat mindenkinek!

gombásodásláblábápoláslábgombaspray
0

Írta:

Nyáron, napsütésben, jó időben mindennapos a szandál, papucs viselése és a közterületek gyakoribb látogatása. A hölgyek talán még gyakrabban fordulnak meg a pedikűrösnél, de a férfiak is jobban odafigyelnek lábuk ápoltságára.

A Hansaplast új termékének használatával nem csupán ápoljuk lábunkat, hanem védjük is a lábgomba kialakulásától, így nyugodtabban telik a strandszezon.

A lábgomba kialakulásának veszélye mindenkit érint, az év minden szakaszában, ezért is nagyon fontos lábunk megfelelő védeleme. Napjainkban minden negyedik emberből egy szenved a lábgombától, ami sajnos megdöbbentően nagy arány. A Hansaplast új terméke használatával egyszerűbbé válnak a mindennapok, hiszen nyugodt szívvel vághatunk neki a nyárnak, nyaralásnak, sportolásnak. Egyik összetevője, az erőteljes fertőtlenítő hatású Octenidin bizonyítottan baktérium és gomba elleni hatékonysággal bír. Ezen felül a Hansaplast lábspray ideális terápiás kiegészítő is, terápiás kezelés mellé vagy utána annak érdekében, hogy csökkentsük az újrafertőzés magas kockázatát.

hansaplastHansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.

  • Megelőzi a lábgombát
  • Véd a kellemetlen szagok ellen
  • Octenidine-tartalommal
  • Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként
  • Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet
  • Cukorbetegek is használhatják

Ajánlott fogyasztói ár: 990 Ft

A termék kizárólag patikákban kapható.

Forrás: Eurolex


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X