Főoldal > EGÉSZSÉG > Alvással a legtöbb betegség megelőzhető

Alvással a legtöbb betegség megelőzhető

alvásbetegség
0 0

Írta:

Az alvás az egészséges életmód egyik titka – sokszor ennek hiánya okozza a különböző betegségeket. Az alvás hiánya vagy nem megfelelő minősége egy sor betegség kezdete lehet, mint a krónikus betegségek, szívproblémák, súlygyarapodás – írja a Fox News.

Az alvás tehát nem luxus, hanem szükségszerű az egészség megőrzése érdekében – mondják a szakemberek. Számos betegsége megelőzhető a megfelelő mennyiségű és minőségű alvással.

Ilyen a súlygyarapodás, a szív-és érrendszeri betegségek, a mellrák, a vastagbélrák, a húgyúti problémák és a cukorbetegség.

Ezek elkerülése érdekében vigyél rendszert alvási szokásaidba, vagyis feküdj le időben és hétvégén se aludj sokáig reggel! Annak érdekében, hogy el tudj aludni, kerüld a kávét és a nikotint lefekvés előtt.

Forrás: OrientPress Hírügynökség


További cikkeink a témában

e-szám mentesfüstli

Már a boltokban a Sága E-szám mentes, díjnyertes Füstlije! (x)

Írta:
2 órája 0 0

Idén másodszor rendezték meg a Mentes-M versenyt, ahol 114 termék mérettette meg magát. A Húsimádó szekcióban többek között a Sága Foods ízletes Füstli Natural virslijei is díjat nyertek. Ezek az első E-szám mentes virslik, amelyek ebben az elismerésben részesültek. A Sága ezen újdonságai már kaphatók a boltokban, így akár Ön is megkóstolhatja őket.