Főoldal > EGÉSZSÉG > Fogyassz rendszeresen ligetszépét

Fogyassz rendszeresen ligetszépét

egészséggyógyulásligetszépeligetszépe olajnövényvitamin
0

Írta:

Ismerősen cseng a név, de nem tudod, hogy mi is valójában a ligetszépe, és mire való? Ennek a növénynek számos jótékony hatása van, rengeteg betegség megelőzhető, orvosolható vele.

A ligetszépe egy növény, ami Észak-Amerikában honos. Föld feletti részeit, és az érett magvainak zsíros olaját használják egészségügyi célokra. Hatóanyagai annyira jótékonyak a szervezet számára, hogy már hazánkban is kaphatóak a ligetszépe kapszulák.

Vérnyomáscsökkentő

Érdemes ligetszépe kapszulát fogyasztanod, ha problémák adódtak magas vérnyomás-értékeiddel. A ligetszépe olaj kapszula rendszeres szedésével magas vérnyomásod igen hamar az ideális tartományba húzódhat vissza, megelőzve ezzel akár több komoly megbetegedést is.

Gyulladáscsökkentő

A ligetszépe kapszula a szervezetben található gócpontokat is képes kezelni, a gyulladásokat csökkenteni. Persze egy alapos kivizsgálás mindenképpen elengedhetetlen, ha fájdalmaid vannak, vagy egész egyszerűen úgy érzed, hogy valami nem stimmel, de kiegészítő kezelésként alkalmazd nyugodtan a ligetszépét.

Segíti a bőr megújulási folyamatát

Aki rendszeres ligetszépe-fogyasztó, az sokat tesz bőre szépségéért, egészségéért, hamvasságért. Nagy igazság, hogy nem csak a külső, de a belső hidratálás is szükséges ahhoz, hogy szépségedet, fiatalságodat konzerválhasd. Érdemes tehát a nappali-, hidratáló- és szemránckrémek mellett ligetszépe kapszulára is áldoznod rendszeresen.

41798610 - evening primrose and supplement

Enyhíti a menstruációs panaszokat

Téged is sokkal jobban megviselnek azok a bizonyos nehéz napok az átlagosnál? Ha ismerősen csengenek az erős hasgörcsök, hasmenés, rosszullét, gyengeség, szédelgés, akkor itt az ideje, hogy a fájdalomcsillapító pirulák marokszámra szedése helyett alternatív gyógymódokban gondolkozz. Ha ligetszépe kapszulákat szedsz, akkor a menstruáció okozta kellemetlen tüneteidet lényegesen enyhítheted.

Jó közérzetet biztosít

Mostanában fáradékonyabbnak, rosszkedvűbbnek, kevésbé aktívnak érzed magad, mint korábban? Ez mind lehet a kiürült vitamin- és ásványi-anyag készleted miatt. Ilyenkor tavasszal különösen ajánlott a vitaminkészítmények rendszeres fogyasztása, hiszen a téli hiányállapotból nehezen ocsúdik fel a szervezet. Jó ötlet, ha a ligetszépe mellett döntesz, és a fenti tüneteidnek is szinte biztos, hogy végleg búcsút inthetsz.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X