Főoldal > EGÉSZSÉG > Adele vékonyabb és szőkébb mint valaha

Adele vékonyabb és szőkébb mint valaha

Adeleénekesnőfogyáshírességkülföldi sztársztár
0

Írta:

A Daily Mail azt írja, Adele vékonyabb és szőkébb lett, mint amilyen eddig volt, szerintünk meg egyszerűen csak sugárzik.

Egy szakítás vagy válás nyilvánvalóan mindenkit megvisel, Adele viszont úgy tűnik, mintha inkább megkönnyebbült volna attól, hogy néhány hete ország-világ megtudta: Simon Koneckivel kötött házassága véget ért. Azóta olyan felszabadult és boldog, amilyennek eddig viszonylag kevés alkalommal láthatta őt a világ.

Az énekesnő ezt néhány napja az Instagramon mutatta meg mindenkinek – illetve azt is újra bizonyította az internet népének, hogy mekkora Spice Girls rajongó. A Daily Mail szerint a felvételeken vékonyabb és szőkébb, mint eddig, szerintünk viszont egyszerűen csak ragyog.

Adele-nak elsősorban nem az a fontos, hogy leadjon még néhány kilót – egészségesebb életmódjának köszönhetően néhány éve elindult nála a súlycsökkenés -, hanem az, hogy még nagyon sokáig egészséges maradjon.

Erre főleg hatéves kisfia, Angelo miatt vágyik, de nyilván az sem mindegy számára, hogy teste és hangja mennyire bírja a strapát. Korábban így fogalmazott, idézzük: „nincs több alkohol, cigi, koffein, sem pedig fűszeres, citrusos vagy savanykás étel. Ezen kívül a smoothie-k rajongója lettem, mert nagyon finomak, ráadásul egészségesek is” – mondta Adele.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X