Főoldal > AKTUÁLIS > Adele házasságának vége, titokban már el is válhatott férjétől az énekesnő

Adele házasságának vége, titokban már el is válhatott férjétől az énekesnő

Adeleénekesnőkülföldi sztársztárválás
0

Írta:

A világsztár szóvivője is megerősítette a hírt.

Az elmúlt években többször is hallottuk, olvastuk, hogy Adele kapcsolata válságba került, de ha ezek a hírek igazak is voltak, a világsztár és párja valahogy mindig rendbe hozták a dolgokat. 2017-ben teljes titokban össze is házasodtak, de úgy tűnik, ez a fontos kötelék sem volt elég erős, hogy összetartsa kapcsolatukat. Ezt a napokban a 30 éves énekesnő szóvivője is megerősítette, hozzátéve, hogy hatéves fiukat, Angelót továbbra is nagy szeretetben nevelik. Továbbá mindenkit arra kérnek, tartsák tiszteletben a magánszférájukat, és az ügyben nem is számíthatunk további nyilatkozatokra.

Adele 2011-ben ismerte meg a nála 15 évvel idősebb Simon Koneckit, akinek állítólag Ed Sheeran mutatta be. Kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, kisfiuk a következő évben született. A nagy szerelem viszont úgy tűnik, véget ért… az énekesnő és férje a hírek szerint egy ideje külön is élnek, sőt, azt olvastuk, titokban már nemcsak a különköltözésen, hanem a válás aláírásán is túlestek. Sőt, Adele már tovább is léphetett: a Daily Mail egyik friss cikke szerint egy ismeretlen férfival látták csókolózni egy amerikai bárban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Seeing as the cats out the bag. I married two of my best friends in January. You know me any excuse to dress up… @chattyman #LoveisLove 🏳️‍🌈

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2018, időpont: 7:57 (PDT időzóna szerint)

Az elmúlt évek során nyilvánvalóan mindketten sokat változtak. Adele külsőleg is, mert – mint azt tavaly mi is megírtuk – fitneszguruk becslése szerint kb. 23 kilót fogyott. Elképesztő eredmény, ugye? A híresség ezt egyrészt úgy érte el, hogy vegetáriánus lett. Dietetikusa szerint több zöldséget, gyümölcsöt és „jó” szénhidrátot fogyaszt, de figyel a fehérjebevitelre is.

Adele elmondása szerint nem azért lett vega, mert annyira szenvedélyesen szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket, a tofuval pedig még a mai napig sem tudott igazán megbarátkozni. Viszont a kutyája iránti szeretetéből fakadóan nem tudna húst enni.

Azt mondja, ha húst kíván, csak a kutyusa szemébe kell néznie, és máris biztos benne, hogy nem tudná megenni semmilyen állat húsát. Ez talán külső szemmel nézve picit túlzás, de ő egy ideje így érzi.

Emellett a sportra is nagyobb hangsúlyt fektet: még többet kardiózik és súlyzós edzéseket is végez, de azt mondja, elsősorban nem az étrendjének és a mozgásnak köszönheti, hogy az elért eredményeket meg tudja tartani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Congratulations Meghan and Harry. You’re the most beautiful bride. I can’t stop thinking of how happy Princess Diana is upstairs x

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2018, időpont: 11:30 (PDT időzóna szerint)

Egy interjúban elárulta: egyetlen dologról mondott le, szerinte annak köszönheti, hogy meg tudja őrizni a vonalait (sőt, talán még fogyott is néhány kilót emiatt).

Hogy miről mondott le? Nos, Adele korábban elég sok teát ivott, naponta legalább 10 csészével, és mindig két-két cukrot tett bele. Egy ideje viszont nem teázik, az napi 20 kanálnyi vagy 20 kockacukorral kevesebbet jelent – ez pedig már nagyon nem mindegy a szervezete számára!

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X