Főoldal > AKTUÁLIS > Adele 23 kilót fogyott, egyszerű módszerrel tartja a súlyát

Adele 23 kilót fogyott, egyszerű módszerrel tartja a súlyát

Adelediétaéletmódváltásétrendfogyásvegetáriuánus
0

Írta:

Nemrég elárulta: egyetlen dologról mondott le, hogy tartani tudja a súlyát.

Vannak, akiknek nem a kinézetük, hanem az egészségük érdekében kell néhány életmódbeli változtatást beiktatniuk. Ez történt Adele esetében is: az énekesnő hangszálproblémái miatt döntött úgy még 2011-ben, hogy lemond a cigarettáról, az alkoholról, a citrusos, túl fűszeres és savanykás ételekről.

Később ehhez jött még néhány kisebb-nagyobb változás – például az, hogy férjével, Simon Koneckivel rászokott a kocogásra, és többször fordult meg edzőtermekben is –, és Adele-ről tovább olvadtak lefelé a pluszkilók.

Mood 2 #Beychella

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés, Ápr 15., 2018, időpont: 1:31 (PDT időzóna szerint)

Nemrég viszont egészen elképesztő dolgot olvastunk: fitneszguruk becslése szerint már kb. 23 kilót fogyott! A híresség ezt egyrészt úgy érte el, hogy vegetáriánus lett. Dietetikusa szerint több zöldséget, gyümölcsöt és „jó” szénhidrátot fogyaszt, de figyel a fehérjebevitelre is.

Adele elmondása szerint nem azért lett vega, mert annyira szenvedélyesen szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket. A tofuval pedig még a mai napig sem tudott igazán megbarátkozni. Viszont a kutyája iránti szeretetéből fakadóan nem tudna húst enni.

Azt mondja, ha húst kíván, csak a kutyusa szemébe kell néznie, és máris biztos benne, hogy nem tudná megenni semmilyen állat húsát. Ez talán külső szemmel nézve picit túlzás, de ő egy ideje így érzi.

Emellett a sportra is nagyobb hangsúlyt fektet: még többet kardiózik és súlyzós edzéseket is végez, de azt mondja, elsősorban nem az étrendjének és a mozgásnak köszönheti, hogy az elért eredményeket meg tudja tartani.

Egy interjúban elárulta: egyetlen dologról mondott le, szerinte annak köszönheti, hogy meg tudja őrizni a vonalait (sőt, talán még fogyott is néhány kilót emiatt).

Hogy miről mondott le? Nos, Adele korábban elég sok teát ivott, naponta legalább 10 csészével, és mindig két-két cukrot tett bele. Egy ideje viszont nem teázik, az napi 20 kanálnyi vagy 20 kockacukorral kevesebbet jelent – ez pedig már nagyon nem mindegy a szervezete számára!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X