Főoldal > AKTUÁLIS > Baj van? Adele elhalasztotta utolsó koncertjeit

Baj van? Adele elhalasztotta utolsó koncertjeit

Adelebetegségénekesnőfogyáshangkoncertsztár
0

Írta:

Ilyen nagy a baj az énekesnőnél?

Június végén azt olvastuk, hogy Adele talán soha többé nem turnézik, a július pedig azzal a hírrel indult számunkra, mely szerint az énekesnő elhalasztotta 123 állomásos turnéjának utolsó két koncertjét. A két rendezvény július elsején és másodikán került volna megrendezésre a legendás Wembley stadionban, de Adele már csütörtökön és pénteken is nehezen énekelt, ami miatt felkereste orvosát, ő meg azonnali pihentetést rendelt el a hangszálainak.

A rajongók egy része érthetően csalódott, mert bár a koncertjegyek árát visszakaphatják, az utazás és a szállás költségeit senki sem téríti nekik vissza. Mások viszont elmentek a stadionhoz, és „Adele nem tudott nekünk énekelni, de mi énekeltünk neki” jeligére több százan elkezdték együtt énekelni kedvencük legnagyobb slágereit.

Adele ezen biztosan meghatódott, de szerintünk valószínűleg még mindig csalódott, hogy így zárult – talán utolsó – turnéja. Egyébként nem ez az első eset, hogy hangszálprobléma miatt le kellett mondania koncertjeit, 2011-ben pedig olyan súlyos volt a dolog, hogy akkor meg is műtötték. Ezt követően viszont sokkal komolyabban vette egészségének megőrzését, ennek érdekében életmódján is változtatott.

„Nincs több alkohol, cigi, koffein, sem pedig fűszeres, citrusos vagy savanykás étel. Ezen kívül a smoothie-k rajongója lettem, mert nagyon finomak, ráadásul egészségesek is” – árulta el az egyik külföldi magazinnak.

Ami pedig az edzéseket illeti, vőlegényével rászokott a rendszeres kocogásra, ami mindkettőjüknek jót tett. Egy barátja úgy tudja, az első hónapban minden nap együtt kocogtak, aminek látszott is az eredménye: majdnem 7 kilót fogyott Adele, és Simon is. Azt nem tudjuk, hogy az énekesnő pontosan mennyit adott le, de becslések szerint idén tavasszal legalább 15 kilóval lehetett kevesebb, mint 2008-ban volt.

Ami pedig a távlati terveit illeti, az egészségmegőrzésnek fontos szerepet kell szánnia – annál is inkább, mert sokak meglepetésére kikotyogta: mihelyt véget ér a turnéja, kedvesével azonnal rá szeretne állni az újabb babaprojektre. Márpedig ha ő valamit elhatároz, akkor annak biztosan úgy is kell lennie.

Megbánta, hogy abbahagyta a dohányzást?

Az énekesnő nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte a dohányzás abbahagyásával épp az ellenkezőjét érte el, mint amit akart: a hangja megőrzése miatt szokott le, de most úgy érzi, gyengébbek a hangi adottságai, mint korábban voltak. Szerintünk viszont így is csodálatos a hangja, másrészt meg nem ezekre a dolgokra kellene fókuszálnia, hanem arra, hogy pozitív példát mutasson kisfiának, Angelónak, illetve még sokáig egészségesen élve nevelhesse gyermekét, gyerekeit.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X