Főoldal > AKTUÁLIS > Depressziójáról és sötét oldaláról vallott Adele

Depressziójáról és sötét oldaláról vallott Adele

Adeledepresszióénekesnőgyermeksztárszülés utáni depresszióterhesség
0

Írta:

Az énekesnőnek is kijutott a küzdelmekből, de kisfia születése után minden megváltozott.

Adele-ről sokan hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy tökéletes az élete, hiszen nemcsak a hivatásában sikeres, hanem családi élete is boldog – párjával, Simon Koneckivel egy kisfiú, Angelo boldog szülei. Ráadásul Adele az utóbbi hónapokban egyre jobb formába is lendült, így a külsejét tekintve is elégedett lehet.

Azonban neki is kijutott az életben a küzdelmekből – a Vanity Fair decemberi számának címlapinterjújában elárulta, milyen a sötét oldala. „Hajlamos vagyok a depresszióra, könnyen belecsöppenek, kimászom belőle, majd újra benne vagyok. Ez körülbelül 10 éves korom óta van így, akkor halt meg a nagypapám. És bár öngyilkos gondolataim nincsenek, sokat jártam terápiára” – mondta.

Kisfia születése mindent megváltoztatott nála – bár ez sem ment könnyen. Sőt, miután megérkezett családjukba a kis Angelo, a világsztárnak szülés utáni depressziójával is meg kellett küzdenie. Alkalmatlannak érezte magát az anyaságra, és úgy gondolta, élete legrosszabb döntését hozta meg. Azt mondja, ezért félt sokáig újabb gyereket vállalni, de végül úgy döntött, turnéja után készen áll egy második babára.

Adele részben a gyerekéért szokott le a dohányzásról és az alkoholról. Azt sem tagadja, hogy anno két üveg bor után sokkal jobb szövegeket írt, mint manapság, de bizonyos dolgok most már fontosabbak neki. „Egészséges akarok lenni, hogy sokáig a gyerekemmel lehessek” – mondta.

Ezért pedig tényleg képes változtatni az életmódján, és áldozatokat hozni. Ahogy korábban fogalmazott, idézzük: „nincs több alkohol, cigi, koffein, sem pedig fűszeres, citrusos vagy savanykás étel. Ezen kívül a smoothie-k rajongója lettem, mert nagyon finomak, ráadásul egészségesek is” – árulta el az egyik külföldi magazinnak.

Ami pedig az edzéseket illeti, az utóbbi hónapokban rendszeresen eljár kocogni a vőlegényével, ami mindkettőjüknek jót tett: egy barátja úgy tudja, az első hónapban minden nap együtt kocogtak, aminek látszott is az eredménye: majdnem 7 kilót fogyott Adele, és Simon is.

Azt nem tudjuk, hogy az énekesnő pontosan mennyit adott le, de becslések szerint idén tavasszal legalább 15 kilóval lehetett kevesebb, mint 2008-ban volt, és az eredmény azóta – hála a személyi edzőjével folytatott rendszeres edzéseknek is – még látványosabb.

Fotó: Vanity Fair


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X