Főoldal > EGÉSZSÉG > Adele teljesen kiborult

Adele teljesen kiborult

Adelediétaénekesnőfogyássztár
0

Írta:

Mi is kiakadtunk volna azon, ami a brit énekesnővel történt.

Adele-t mindig is olyan világsztárnak ismertük, aki óvja a magánéletét a nyilvánosságtól – ezt a rajongói többségéhez hasonlóan mi is megértjük, sőt, egy kicsit talán még jobban kedveljük és tiszteljük érte a hírességet. A közelmúltban viszont megdöbbentő hírt olvastunk: valaki privát képeket lopott el – valószínűleg Adele párjának, Simon Koneckinek az e-mail fiókját meghackelve –, és ezeket posztolta is a netre.

Az illetőről annyit tudunk, hogy valószínűleg egy őrült rajongó, aki mindenre képes lenne kedvencéért. Közben viszont épp arra nem gondol, hogy tettével összetörte bálványának szívét. Adele-t ugyanis úgy tudjuk, nagyon megviselte, hogy intim fotói – köztük gyerekkori képe, egy ultrahangfelvétel, amikor öt hónapos terhes volt kisfiával, és egy olyan fotó, amin terhesen látható az otthonában – nyilvánosságra kerültek. Az énekesnő teljesen kiborult az eset után, barátai szerint mérges, feldúlt és nagyon szomorú, amit nem is csodálunk, a helyében mi is így reagáltunk volna.

A 27 éves világsztár az ausztrál 60 Minutes-nek elmondta, hogy rajongóit mindig is érdekelte az élete – na meg a kinézete. „Mindig kérdezgettek a testemről, a súlyomról, a méreteimről, a stílusomról, meg ilyesmikről – mondta, majd hozzátette – teljesen megértem. Csak az zavar valamelyest, hogy a férfiaktól miért nem kérdezik ezt ennyiszer?!”

„Olyan érzésem volt, hogy általános meglepődés vesz körül, mert duci vagyok, mégis sikereket tudok elérni a sok nádszálvékony énekesnő között” – mondta a híresség, aki az elmúlt három évben otthon volt a kisfiával, Angelóval.

Sokan azt gondolják, az otthon töltött idő is lehetőséget adott számára, hogy átgondolja étrendjét, és többet mozogjon – nem a fogyás, hanem egészsége és fittsége érdekében, de Adele azt mondja, elsősorban a hangja, illetve hangi adottságainak megőrzése miatt iktatott be néhány változást.

„Nincs több alkohol, cigi, koffein, sem pedig fűszeres, citrusos vagy savanykás étel. Ezen kívül a smoothie-k rajongója lettem, mert nagyon finomak, ráadásul egészségesek is” – árulta el az egyik külföldi magazinnak.

Ami pedig az edzéseket illeti, az utóbbi hónapokban rendszeresen eljár kocogni a vőlegényével, ami mindkettőjüknek jót tett: egy barátja úgy tudja, az első hónapban minden nap együtt kocogtak, aminek látszott is az eredménye: majdnem 7 kilót fogyott Adele, és Simon is. Azt nem tudjuk, hogy az énekesnő pontosan mennyit adott le, de becslések szerint legalább 15 kilóval lehet most kevesebb, mint 2008-ban volt.

„A diéta és a több sport is dögunalmas – mondta a szókimondó énekesnő, majd hozzátette – de nem hinném, hogy mi, emberek hajlandóak lennénk tenni bármit is a hangunkért, míg nem muszáj.” Ezzel a félmondattal valószínűleg arra a 2011-es esetre utalt vissza, amikor bevérzett a hangszála. „Mindig nagyon félek attól, hogy olyasmit teszek, amivel ártanék a hangomnak” – tette hozzá Adele.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X