Főoldal > AKTUÁLIS > Adele cukin vicces fotót posztolt

Adele cukin vicces fotót posztolt

Adeleénekesnőinstagramkülföldi sztárrégi fotóretróSpice Girlssztár
0

Írta:

Mekkora Spice Girls fan volt az énekesnő!

Azt sokan olvastuk, hallottuk, hogy újra összeáll a Spice Girls – igaz, Victoria Beckham nem csatlakozik a csajokhoz –, és megint koncertezni fognak. Ennek sok-sok olyan lány és fiú örül, akik szerették a kilencvenes években indult lánybandát… köztük például Adele is, aki az újraegyesülésről értesülve az alábbi igencsak retró fotóval tisztelgett a Spice Girls előtt az Instán. Hát nem frenetikusan cuki?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HA! This is how I feel right now! I AM READY ✌🏻

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés, Nov 5., 2018, időpont: 12:03 (PST időzóna szerint)

Adele-ről korábban mi is megírtuk, hogy nem a testalkata miatt (imádjuk, mert ő épp olyannak szereti magát, amilyen, és nem akar mások miatt megváltozni, sem lefogyni), hanem egészsége érdekében kell néhány életmódbeli változtatást beiktatnia. Az énekesnő hangszálproblémái miatt döntött úgy még 2011-ben, hogy lemond a cigarettáról, az alkoholról, a citrusos, túl fűszeres és savanykás ételekről.

Később ehhez jött még néhány kisebb-nagyobb változás – például az, hogy férjével, Simon Koneckivel rászokott a kocogásra, és többször fordult meg edzőtermekben is –, és Adele-ről tovább olvadtak lefelé a pluszkilók.

Nemrég viszont egészen elképesztő dolgot olvastunk: fitneszguruk becslése szerint már kb. 23 kilót fogyott! A híresség ezt egyrészt úgy érte el, hogy vegetáriánus lett. Dietetikusa szerint több zöldséget, gyümölcsöt és „jó” szénhidrátot fogyaszt, de figyel a fehérjebevitelre is.

Adele elmondása szerint nem azért lett vega, mert annyira szenvedélyesen szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket. A tofuval pedig még a mai napig sem tudott igazán megbarátkozni. Viszont a kutyája iránti szeretetéből fakadóan nem tudna húst enni.

Azt mondja, ha húst kíván, csak a kutyusa szemébe kell néznie, és máris biztos benne, hogy nem tudná megenni semmilyen állat húsát. Ez talán külső szemmel nézve picit túlzás, de ő egy ideje így érzi.

Emellett a sportra is nagyobb hangsúlyt fektet: még többet kardiózik és súlyzós edzéseket is végez, de azt mondja, elsősorban nem az étrendjének és a mozgásnak köszönheti, hogy az elért eredményeket meg tudja tartani.

Egy interjúban elárulta: egyetlen dologról mondott le, szerinte annak köszönheti, hogy meg tudja őrizni a vonalait (sőt, talán még fogyott is néhány kilót emiatt).

Hogy miről mondott le? Nos, Adele korábban elég sok teát ivott, naponta legalább 10 csészével, és mindig két-két cukrot tett bele. Egy ideje viszont nem teázik, az napi 20 kanálnyi vagy 20 kockacukorral kevesebbet jelent – ez pedig már nagyon nem mindegy a szervezete számára!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X