Főoldal > EGÉSZSÉG > Száműzte az életéből Bódi Sylvi, most hálás érte

Száműzte az életéből Bódi Sylvi, most hálás érte

Bódi Sylvicukormentesdiétasütés
0

Írta:

Bódi Sylvi elárulta, mit változtatott meg drasztikusan az életében!

Bódi Sylvi él-hal a sportokért, leginkább a szörfözésben találta meg magát, nem csoda, hogy a csoda szép modellnek télen-nyáron elképesztően tökéletes bikini bodyja van.  Közösségi oldalán pedig azt is elárulta, hogy mi az egyik titka: Sylvi több mint egy éve száműzte a finomított cukrot is az életéből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reggeli nyerstorta készítés. 🎂 A fej picit álmos, de a lelkesség annál nagyobb. 😆 Több, mint 1 éve, hogy teljesen számüztem a finomított cukrot az életemböl, s ennek köszönhetöen sokkal jobban érzem magam és a szervezetem is nagyon hálás ezért. 🙏🏼 Egészen belejöttem ezeknek a cukor-tej-tojás és lisztmentes édességeknek a készítésébe…  ️ Legalább 15 féle tortát tudok már készíteni, s egyik finomabb, mint a másik. 😋😋 Ez itt éppen egy cookies & cream verzió. Ezek a torták nyersek, tehát sütés nélkül készülnek. Mindegyik torta más, de ez biztos, hogy sok mandulát, kesu-pecán és egyéb diót, illetve datolyát, aszalt fügét használunk. A csokoládés verziókat 100% nyers kakaóporral készítjük. Az alapanyagokon kívül egy erös és nagy ürtartalmú konyhai aprítóra van szükség, mert szinte mindent aprítani kell hozzá. Ez az édesség elég laktató, akár már egy kisebb szelet is nagy elégedettséget okoz a fogyasztójának.  ️ Hát még egy nagyobb! 😆 Ti ettetek már nyerstortát vagy szoktatok készíteni? Ha igen, milyen ízüeket? 🎂😍 #Nyerstorta #RawCake #HealthyLifestyle #VeganDeserts #PikkPakkMegvanÉsNagyonFinom #SylviBodi #ReggeliBejelentkezésAKonyhából

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Júl 7., 2019, időpont: 11:37 (PDT időzóna szerint)

“Több, mint 1 éve, hogy teljesen száműztem a finomított cukrot az életemből, s ennek köszönhetően sokkal jobban érzem magam és a szervezetem is nagyon hálás ezért. Egészen belejöttem ezeknek a cukor-tej-tojás és lisztmentes édességeknek a készítésébe… Legalább 15 féle tortát tudok már készíteni, s egyik finomabb, mint a másik. Ez itt éppen egy cookies & cream verzió. Ezek a torták nyersek, tehát sütés nélkül készülnek. Mindegyik torta más, de ez biztos, hogy sok mandulát, kesu-pecán és egyéb diót, illetve datolyát, aszalt fügét használunk. A csokoládés verziókat 100% nyers kakaóporral készítjük. Az alapanyagokon kívül egy erős és nagy űrtartalmú konyhai aprítóra van szükség, mert szinte mindent aprítani kell hozzá. Ez az édesség elég laktató, akár már egy kisebb szelet is nagy elégedettséget okoz a fogyasztójának” – írta le részletesen Bódi Sylvi.

(címlap fotó: Sylvi Bódi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X