Főoldal > EGÉSZSÉG > Ez a 3 csillagjegy állandó kialvatlanságtól szenved

Ez a 3 csillagjegy állandó kialvatlanságtól szenved

csillagjegyhoroszkópinsomniakialvatlanság
0

Írta:

A pihentető alvás fontos része a kiegyensúlyozott, egészséges életnek. Nem tudsz aludni? A horoszkóp ebben is a segítségedre lesz!

Te is állandó kialvatlanságtól szenvedsz? Fogadd meg a tanácsokat, a horoszkóp szerint ezek a trükkök beválhatnak a problémádra:

Ikrek

Az Ikrek között vannak, akik képtelenek leállni, ők sokszor még az ágyban is a telefonjukat nyomkodják! Magadra ismersz? Alakíts ki egy esti rendet is, amit szigorúan tarts be! A lényeg, hogy hagyj időt a pihenésre és lefekvés előtt ne e-maileket írj és olvass!

Zodiac Signs , twelve horoscopes with universe space and stars

Ez a három csillagjegy szenved a legjobban a kialvatlanságtól Fotó: 123rf

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon aktív jegyűek. Ha este te is állandóan túlpörögsz, nem tudsz elaludni, akkor próbálj ki valamilyen nyugtató teát – legyen az kamilla vagy épp levendula, most úgyis épp szezonja van ennek a sokoldalú gyógynövények!

Nyilas

Az Oroszlánhoz hasonlóan a Nyilas csillagjegyűek is egész nap 1000 százalékon égnek, annyira, hogy sokan közülük estére nem bírják leállítani magukat, így az éjszaka közepén is az ágy szélén ücsörögnek. Ha közéjük tartozol, tanuld meg levezetni a feszültséget a nap végén, menj el moziba a pároddal, vagy csak vegyél egy forró fürdőt és igyál meg egy pohár bort.

via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X