Főoldal > EGÉSZSÉG > Ez a 3 csillagjegy imádja a hasát

Ez a 3 csillagjegy imádja a hasát

csillagjegyétkezéshoroszkóp
0

Írta:

Nemcsak enni imádnak, de remekül főznek is a következő csillagjegyek!

A gasztronómia szerelmesei a következő csillagjegyek. Te köztük vagy?

Bika

A Bika csillagjegyűek számára nemcsak az fontos, hogy mit esznek, hanem az is, hogy hol. Szereti az ízeket, ki is élvezi. Imád főzni, de vendégségben enni még jobban. Ismeri a legjobb, legmenőbb éttermeket, a legújabb trendeket követi. Neki az evés és a főzés gyakorlatilag egy hobbi!

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon szeretnek enni, de gondosan figyelnek az étel minőségére. Nem szeretik a gyorséttermi ételeket, inkább a különleges és magas minőségű alapanyagokból elkészített fogásokat preferálják.

Halak

A Halak csillagjegyűek tipikus bánatevők, ezért ha szomorúak, rossz napjuk van vagy épp feszültek, akkor az ételekben lelik az örömüket. Mivel minden gondjukra az ennivalók jelentik a megoldást, egy sor kedvencük van. Egy rossz tulajdonságuk akadhat, amire érdemes figyelni: hamar túleszik magukat!

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X