Főoldal > EGÉSZSÉG > Ép és ápolt testben ép lélek…bio kozmetikumokkal (x)

Ép és ápolt testben ép lélek…bio kozmetikumokkal (x)

egészség
0

Írta:

A húszas éveinkben a mozgás, a hajlékonyság olyan természetes, mint a bőrünk feszessége. Majd jönnek a harmincas évek, sokaknál gyerekek, és a sokasodó feladatok között észre sem vesszük, hogy a testünk is korosodik, érik az idő előrehaladtával.

Jönnek a változások: mikor lett szélesebb a csípőm? Ez a kis hurka a derekamon eddig gyorsan eltűnt, de most mintha jobban ragaszkodna…És igen, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok és problémák az életben, pláne a mostani időszakban, de valljuk be: nők vagyunk, fontos az elégedettség, a harmónia önmagunkkkal.

Tudjuk, a mozgás és az egészséges étkezés verhetetlen párosa vezethet csak eredményre az alakformálás vagy fogyás területén, de az egészséges bőrkép eléréséhez figyeljünk a megfelelő bőrápolásra is, hiszen a jól megválasztott készítmény a bőrünknek új életet ad!

Ha pedig már odafigyelünk a mozgásra, az egészséges táplálkozásra, akkor adjunk a bőrünknek is egészséges táplálást: ebben segítenek a Wooden Spoon bio testápoló vajai és olajai.

Organikus minősítésű, élelmiszer minőségű összetevőkkel készülnek a testápoló vajak, csokoládés, levendulás és rózsás illatban, amelyeknek bio sheavaj az alapjuk, majd kakaóvajjal, kókusz-, jojoba-, édesmandula-, sárgabarack- vagy baobabolajjal tovább lágyítják és dúsítják őket, végül pedig az egyediségükre jellemző szilvamag-, levendula- vagy rózsaolajjal válnak tökéletessé.

Ezek a vajak és olajok olyan extra ápolást nyújtanak a bőrnek, amelytől élettelivé, rugalmassá, selymesen puhává válik. Érdemes az esti tisztálkodást Wooden Spoon testápoló vajjal zárni, így a bőr éjszakára megkapja a kellő hidratálást.

Ha a combokon célzott ápolást szeretnénk, akkor a Wooden Spoon Bio naracsbőr elleni olajat válasszuk: az olívaolajat kávé-, mustármag-, vérnarancs, borsmenta-, rózsabors-, feketebors- és fahéjolajjal gazdagították, amelyek fokozzák a vérbőséget, így harcolnak a gödröcskék ellen. Nem is gondolnánk, hogy ezek a fűszerek, amelyeket inkább a tányérunkon szokhattunk meg, a bőrünkre külsőleg is fantasztikus hatással vannak!

Sokan félnek a bőrápoló olajok használatától különféle előítéletek miatt: nem szívódik jól be, megfogja a ruhát, sokat kell várni, mire felöltözhetünk stb. Egy jó minőségű organikus olaj – megfelelő használat mellett – egyik negatív sztereotípiának sem felel meg. Néhány csepp elég belőlük a kívánt hatás eléréséhez, finoman masszírozva pillanatokat alatt beszippantja őket a bőr, jó mélyre lejutnak (ezért is nagyon fontos az olaj minősége!) és intenzív hatást fejtenek ki.

A Wooden Spoon bio olajok 30 ml-es, pipettás üvegcsében – rettentő jól mutatnak a praktikusságon felül– kerülnek a polcokra, óvatosan és mértékkel adagolhatók; a sötét üveg védi az olajat a fénytől is, miközben környezetbarát csomagolást nyújt számára.

Anti-aging olajat keresel? Néhány csepp a Wooden Spoon Bio csipkebogyómag-olajból és az arc megújul!

Száraz, érzékeny a bőröd? A Bio mandulaolaj nyugtatja az irritációt, védi a sejteket.

A pattanások és a hegek ellen tennél? A Wooden Spoon Bio feketekömény-olaj nyugtatja a zsíros bőrt, gyógyítja a hegeket, de a hajnövekedés serkentésére is bátran használhatod.

Tedd meg a bőrödért, hogy tiszta és természetes kozmetikumokkal ápolod! Élvezd és használd a természet adta lehetőségeket, semmi szükség a szintetikus, vegyi összetevőkre! Hidd el, meg fogja hálálni a gondoskodásodat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X