Főoldal > EGÉSZSÉG > Egy hétig nem ebédelt, ez történt

Egy hétig nem ebédelt, ez történt

ebédkihagyás
0

Írta:

Egy újságíró 7 teljes napig kihagyta az ebédidőt!

Egy újságíró, Jenny úgy döntött, hogy kihagyja a nap közepén lévő étkezést, hogy kipróbálja milyen hatással van ez a szervezetére. Elég meglepő dolgokat tapasztalt:

„Az első 3 nap hihetetlenül nehéz volt számomra, hiszen a szervezetem már hozzászokott, hogy az első étkezést hagyom ki! A reggeli emésztés elvette minden energiámat, így a korai crossfit edzés teljesen padlóra küldött. De talán nem is ez volt a legnehezebb az egészben! 2 gyermek anyukájaként az ebédidő jelent mindent! Imádok sürögni-forogni a konyhában és elvarázsolni a piciket a legfinomabb fogásokkal! Ami pedig a legjobb az egészben, hogy ilyenkor mindenki körbe üli az asztalt, és megoszthatjuk egymással az elmúlt nap történéseit. Ezt még mindig megtehettem, viszont egy csésze teával és üres tányérral már nem volt az igazi. Nem voltam felkészülve rá, hogy ez ennyire szomorúvá tesz.”

Cropped image of woman having food at restaurant table

Pár nap elteltével a helyzet sokat javult, mert bár üres gyomorral nem volt könnyű elaludni, de legalább az esti puffadás megszűnt és Jenny hasa is sokkal laposabb lett. A lány mégsem érzi azt, hogy számára ez lenne a megfelelő diéta!

„A hét végén már alig vártam, hogy visszatérhessek a régi reggeli mentes rutinomhoz! Ez az egy hetes kihívás hasznosnak bizonyult, mert megtanított kontrollálni az étkezéseimet, viszont biztosan nem fogom többé kipróbálni! Kihagyni a családi ebédet, borzalmas volt, de megígértem magamnak, hogy mostantól sokkal lassabban és kevesebbet eszem!”

Via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X