Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sovány? Ismét fogyott a híres színésznő

Túl sovány? Ismét fogyott a híres színésznő

fitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Hol vannak már azok az idők, amikor Renée Zellweger Bridget Jonesként szállt harcba a pluszkilók ellen? Bizony, t&

Hol vannak már azok az idők, amikor Renée Zellweger Bridget Jonesként szállt harcba a pluszkilók ellen? Bizony, távolinak tűnnek, főleg akkor, ha a híres színésznő friss fotóira pillantunk. 

Renée-t legutóbb Németországban kapták lencsevégre, a berlini divathét Hugo Boss show-ján, méghozzá egy nagyon szexi kis fekete ruhában. Sokan viszont nem a ruhát figyelték, hanem azt, hogy a sztár nagyon vékony: kulcscsontja és vállcsontjai kiállnak a bőre alól. 

A 43 éves híresség a jelek szerint ismét fogyott, ami rajongóiban aggodalmat kelt. Néhányan azt találgatják, hogy vajon a szexi sztár a boldogtalan magánélete miatt ilyen vékony, vagy esetleg valami más lehet-e a probléma.

A többség viszont biztos abban, hogy Renée-nek semmi baja, csupán az edzéseket veszi még az eddig megszokottnál is komolyabban. Ezt támasztja alá az is, hogy a friss képeken jól látszik, milyen izmos a vádlija és a karja.

reneejo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – árulta el korábban, amikor egy interjú során a futásról kérdezték.

A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.

A sztár teste egyébként az elmúlt évek során állandó változásban volt. Bridget Jones szerepe kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott: az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.

A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. Ám a hízókúra után lefutott első körére ma is emlékszik: „borzalmas volt, mintha egy gyerkőcöt cipeltem volna a hátamon” – nyilatkozta. Majd úgy tűnt, nagyon is belejött a fogyókúrába: 2010 márciusában már csontsoványan kapták őt lencsevégre.

Barátai és ismerősei szerint viszont Renée rálelt az arany középútra, és nemcsak lelkileg, hanem testileg is kiegyensúlyozott. Ebben sokat segít neki az, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet, és persze kedvenc sportja, a futás is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X