Az alma és a fahéj verhetetlen páros, pláne, ha egy fehérjedús desszert kerekedik ki belőlük!
Ha valami egészséges finomságra vágysz, próbáld ki a receptünket!
Hozzávalók:
– 120 g nagy szemű zabpehely
– 120 g cukormentes almapüré
– 8 evőkanál tojásfehérje
– 40 g fehérjepor
– 110 g alma, felkockázva
– 1 evőkanál fahéj
– 1 csipet só
Elkészítés:
1. Egy tálban keverd össze a zabot és a fehérjeport, majd add hozzá a fahéjat és a sót.
2. Add a tál tartalmához az almapürét, a tojásfehérjét és az almát, majd keverd egyneművé a masszát.
3. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre formázz a masszából kekszeket egy kanál segítségével, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre, nagyjából 10-12 perc alatt.