Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csodás alakját az Amerikai szépség sztárja

Így őrzi csodás alakját az Amerikai szépség sztárja

diétaegészségéletmódétkezésszínésznő
0

Írta: and

Mena Suvariról első pillantásra nem is gondolnánk, hogy februárban a 32. születésnapját ünnepli majd. Ez egyrészt a színésznő kislányos arcának köszönhető, másrészt viszont annak, hogy mindennél jobban ügyel egészségére. Az Amerikai szépség és Amerikai pite mozik csinos sztárja évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy plasztikai beavatkozások tömkelege helyett inkább egészséges életmóddal szeretne szép és fiatal maradni.   […]

Mena Suvariról első pillantásra nem is gondolnánk, hogy februárban a 32. születésnapját ünnepli majd. Ez egyrészt a színésznő kislányos arcának köszönhető, másrészt viszont annak, hogy mindennél jobban ügyel egészségére.

Az Amerikai szépség és Amerikai pite mozik csinos sztárja évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy plasztikai beavatkozások tömkelege helyett inkább egészséges életmóddal szeretne szép és fiatal maradni.  

Ehhez elsősorban a helyes, és minőségi hozzávalókból álló étkezést tartja nélkülözhetetlennek. Mena többnyire bio élelmiszereket és teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyaszt, a halak közül pedig csak azokat, amelyek húsa kevesebb higanyt tartalmaz.

mena2.jpg ()A színésznő kerüli a cukrot, és nem iszik kávét, helyette inkább teát fogyaszt. „Próbálok a lehető legegészségesebben élni: időnként teázom, kávét viszont nem iszom, és nem is dohányzom” – mondta egy interjúban.

Majd azt is elárulta, csakis önmaga miatt olyan körültekintő az ételekkel kapcsolatban, hogy néhányan már-már azt hihetik, betegesen válogat.

A forgatásokon például nem elégszik meg azzal, ha valaki elmondja neki, mi mindenből választhat ebédre: Mena ragaszkodik ahhoz, hogy lássa is az ételt, mielőtt dönt, mit kér. „Tudom, milyen fontos ez a testünknek” – indokolta a sztár.

A csinos színésznő egyébként akkor döntötte el, hogy mindennél jobban ügyel egészségére, amikor a volt férjével egy dietetikusnál jártak.A hölgy ragyogóan nézett ki, és nemcsak egészségesnek, hanem boldognak is tűnt.

Mena ekkor határozott úgy, hogy nem eszik többé gyorséttermi kosztot, és mindig odafigyel arra, mi kerül a tányérjára. Emellett a rendszeres sportot sem hanyagolja el: a jóga lelkes híve.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X