Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad topformában a Nikita sztárja!

Így marad topformában a Nikita sztárja!

étrendmozgássportsztár
0

Írta: and

Maggie Q neve számodra is ismerős lehet a Nikita című sorozatból, ám azt talán nem tudtad a gyönyörű sztárról, hogy karrierjét modellként kezdte, majd Hong Kong-ban vált Ázsia-szerte ismert színésznővé. Miután Jackie Chan felfedezte, és feltűnt a Csúcsformában 2-ben, Tom Cruise is bizalmat szavazott neki a Mission: Impossible III-ban, illetve a Die Hard 4-ben is […]

Maggie Q neve számodra is ismerős lehet a Nikita című sorozatból, ám azt talán nem tudtad a gyönyörű sztárról, hogy karrierjét modellként kezdte, majd Hong Kong-ban vált Ázsia-szerte ismert színésznővé.

Miután Jackie Chan felfedezte, és feltűnt a maggiecikk.jpg ()Csúcsformában 2-ben, Tom Cruise is bizalmat szavazott neki a Mission: Impossible III-ban, illetve a Die Hard 4-ben is könnyedén megkapta Mai Linh szerepét.

A 31 éves vietnámi, illetve ír-lengyel-amerikai felmenőkkel rendelkező színésznő tehát elsősorban akciófilmeknek köszönheti karrierjét, így otthon van a harcművészetekben is. Jól bánik a kardokkal, kung-fuzik, taekwondózik és a fegyverekhez is ért.

Maggie 168 cm magas, és mindössze 46 kilót mutat alatta a mérleg. Ez elmondása szerint nem a koplalás, hanem a szerencsés gének és a vegetáriánus diétája miatt van így. A színésznő hatalmas állatbarát: hét kutyája van, és a több szervezet, többek közt a PETA lelkes támogatója is.

Maggie évek óta nem fogyaszt húst, és igyekszik száműzni étrendjéből az állati eredetű táplálékokat. Kedvencei a vietnámi ételek, mert mindig a gyerekkorára és az otthonára emlékeztetik.

„Minden nap sportolok, és nincs olyan dolog, amit a diétám miatt ne tudnék megcsinálni. Futok, úszom, kerékpározom, jógázok és bokszolok. Imádok bokszolni!” – árulta el egy tavalyi interjújában a csinos sztár.

A színésznő korábban arról is beszélt, hogy az edzés nemcsak azért fontos számára, mert remek formába lendül a gyakorlatoktól, hanem azért is, mert a sporttól erősebb lett. „Szeretem, hogy segítség nélkül is arrébb tudom tolni a kanapét, ha a kutyám csontja alágurult” – mondta Maggie Q.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X