Főoldal > AKTUÁLIS > Futással őrzi szuper alakját Az év előadója!

Futással őrzi szuper alakját Az év előadója!

állóképességdiétaegészségénekesnőfutás
0

Írta: and

Taylor Swift biztosan jó párszor hallotta már, hogy szerencsés lány, hiszen nemcsak rajongói, hanem a zenei világ is hamar megszerette őt. A 21 éves énekesnő sikert sikerre halmoz, és számos jelentős szakmai díjat is bezsebelt már: a közelmúltban például a Country Music Awards díjkiosztón választották Az év előadójává. Emellett a legtöbben külseje miatt is felfigyelnek […]

Taylor Swift biztosan jó párszor hallotta már, hogy szerencsés lány, hiszen nemcsak rajongói, hanem a zenei világ is hamar megszerette őt. A 21 éves énekesnő sikert sikerre halmoz, és számos jelentős szakmai díjat is bezsebelt már: a közelmúltban például a Country Music Awards díjkiosztón választották Az év előadójává.

Emellett a legtöbben külseje miatt is felfigyelnek rá, hiszen a 180 cm magas szépség – ha gitártanulás helyett anno a divatmagazinokat lapozgatta volna – most akár modellként is dolgozhatna.

Taylor vékony alkat, viszont egyetlen alkalmat sem hagy ki, ha szenvedélyének, a futásnak hódolhat – akár a természetben, akár otthoni, vagy a turnébuszában elhelyezett futógépén. „Ha futok, nemcsak jó kedvem lesz, hanem a fellépések előtti lámpalázamat is hatékonyabban le tudom küzdeni” – ismerte be nemrég a 21 éves énekesnő.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Egy korábbi interjúban az is elmondta, hogy nem azért mozog, mert fogyni szeretne, hanem mert egészséges és fitt akar maradni, valamint tovább javítana állóképességén. „Nem szeretnék lihegni a színpadon, hiszen a közönségem nem ezt akarja látni a koncertjeimen” – nyilatkozta.

Ami pedig a diétát illeti, a szexi hírességről sokan azt beszélik, a nyersétel diéta követője, így döntően zöldségek, gyümölcsök, ezek frissen facsart leve, dió, mogyorófélék, aszalt gyümölcsök és hínár kerül a tányérjára. Taylor viszont egészen mást állít: „ha sajtburgert szeretnék enni, akkor azt eszem, semmit sem tagadok meg magamtól” – vallja.

Emellett néha a Twitteren is közli rajongóival, épp milyen finomságot üt össze a konyhában, hiszen nagyon szeret sütni és főzni – kedvenc ételei a spagetti és a sajttorta. Ha pedig nem edz, nem énekel, és nem is a konyhában serénykedik, Taylor leginkább autogramokat szeret osztani. „Hihetetlen érzés kimenni a rajongóimhoz, és akár kilenc órán át aláírásokat adni nekik!” – mondta a gyönyörű énekesnő egy külföldi magazinnak adott interjúja során.

Fotó: Profimedia.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X