Főoldal > AKTUÁLIS > Hízott, majd újra bombázóvá fogyott a Burlesque szexi sztárja!

Hízott, majd újra bombázóvá fogyott a Burlesque szexi sztárja!

étrendfogyókúrahízásmozgásszínésznő
0

Írta: and

Talán te is észrevetted, hogy a reggeli edzés után az egész napod sokkal lendületesebben indul. Így van ezzel a Burlesque és a most készülő Footloose című produkció szexi sztárja, Julianne Hough is, akit manapság gyakran látnak reggelente Miami Beachen sportolni: a színésznő bemelegítésként kocog, majd személyi trénerével lépcsős gyakorlatokat végez. A 22 éves, country-énekesnőből és […]

Talán te is észrevetted, hogy a reggeli edzés után az egész napod sokkal lendületesebben indul. Így van ezzel a Burlesque és a most készülő Footloose című produkció szexi sztárja, Julianne Hough is, akit manapság gyakran látnak reggelente Miami Beachen sportolni: a színésznő bemelegítésként kocog, majd személyi trénerével lépcsős gyakorlatokat végez.

A 22 éves, country-énekesnőből és profi táncosból lett színésznő a Burlesque című mozira való felkészülés során is nagy hangsúlyt fektetett lábizmai formálására. Az edzőteremben minden alkalommal súlyzós gyakorlatokat végzett először, melyekkel kar- és lábizmait erősítette. Majd körülbelül 45 percen át felülések és kardio gyakorlatok következtek, amit állva végzett kar- és hasizom-erősítés követett.

A 163 cm magas sztár így tökéletes formába hozta magát a Golden Globe-díjas Burlesque című mozira, ám a forgatás után nem figyelt kellőképpen sem a mozgásra, sem pedig a táplálkozásra. Ennek eredményeképpen csaknem tíz kilót hízott, ami őt is megdöbbentette.

„Újra az a Julianne akartam lenni, aki korábban voltam, így mindössze három hét alatt leadtam a felesleget” – nyilatkozta a színésznő, aki elmondása szerint az edzés újrakezdése mellett az étkezésére is nagyon odafigyelt. Cukor- és gluténmentesen étkezett, és sok proteint, gyümölcslevet, illetve fehérjeturmixot is fogyasztott.

Julianne a forgatásokon is igyekszik odafigyelni arra, hogy a rengeteg finomság közül inkább az egészséges ételeket szedje a tányérjára: salátát, halat és csirkét és sült vagy párolt zöldséget eszik, emellett próbálja hanyagolni az olajos és sózott ételeket. „A gyors reggelim általában tojásfehérjéből készült rántotta, paradicsommal és spenóttal” – árulta el a szép színésznő.

Julianne korábban arról is beszélt, hogyan tartotta magát formában akkor, amikor még énekesnőként turnézott. „Mivel szinte sehol sem volt konditerem, a stábbal a szabadban mozogtunk, frizbiztünk és különböző játékokat játszottunk. Emellett a turnéra a kutyám, Lexi is elkísért, akivel rengeteget lépcsőztünk a koncertjeim helyszínén” – mondta a 22 éves szépség.

Julianne Hough 3 tippje a bombaalakért:

1. Soha ne egyél túl sokat!
2. Ha úgy érzed, jóllaktál, hagyd abba az evést!
3. Csak akkor egyél, ha tényleg éhes vagy, soha ne az órádat nézd!

Fotók: Profimedia.hu

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X