Főoldal > AKTUÁLIS > Máris babát vár a csontsovány Kate Middleton?

Máris babát vár a csontsovány Kate Middleton?

diétaegészségétrendhercegnősport
0

Írta: and

Az évszázad menyegzőjének kikiáltott királyi esküvő előtt a menyasszony, Kate Middleton egyesek szerint az évtized legkeményebb diétájába kezdett: állítólag alig evett, és rengeteget sportolt, hogy gyönyörű menyasszonyi ruhájában szép, és persze nagyon vékony legyen. Mások szerint ez nem igaz, hiszen az esküvő óta a Katalin hercegnőként is ismert Kate a stressz miatt fogyott. Megint mások […]

Az évszázad menyegzőjének kikiáltott királyi esküvő előtt a menyasszony, Kate Middleton egyesek szerint az évtized legkeményebb diétájába kezdett: állítólag alig evett, és rengeteget sportolt, hogy gyönyörű menyasszonyi ruhájában szép, és persze nagyon vékony legyen.

Mások szerint ez nem igaz, hiszen az esküvő óta a Katalin hercegnőként is ismert Kate a stressz miatt fogyott. Megint mások arról suttognak, hogy a lány máris kisbabát vár: néhányan látták őt egy bababoltban nézelődni, ám Kate csak szemügyrevett pár aprócska holmit, és végül nem vett semmit.

A legtöbben egyetértenek abban, hogy a hercegi pár nem szeretne sokáig várni a családalapítással, így Kate nagyon figyel az egészségére. Egyesek azt állítják, betartja a napi ötszöri étkezést, bár a szükségesnél kevesebb kalóriát fogyaszt: egy külföldi internetes oldal szerint 1350-1450 kalóriát visz be a szervezetébe, holott az örökmozgó, 177 cm magas lány számára ennél ötszázzal magasabb érték lenne az ideális.

A fent említett weboldal jól értesültnek tűnik, hiszen azt is kinyomozták, milyen ételek kerülnek Kate tányérjára. Értesüléseik szerint reggelire zabkását, müzlit vagy teljes kiőrlésű pirítóst fogyaszt teával, tízóraira gyümölcsöt vagy egy maréknyi mogyorót. Ebédre salátát eszik sovány hússal, vacsorára pedig füstölt lazacot vagy csirkét sok főtt zöldséggel vagy salátával.

A hercegnő néha engedélyez magának egy kis desszertet is a vacsora után. Ez lehet egy kocka étcsokoládé, vagy egy finom gyümölcssaláta görög joghurttal, ami a már említett weboldal becslései szerint legfeljebb 200 kalóriát tartalmaz.

Kate mindig is nagyon szeretett sportolni, így már több mozgásformát is kipróbált. A főiskolán focizott, és ő volt a hokicsapat kapitánya is, emellett imád síelni, squasholni, jógázni, futni és biciklizni. Ezen kívül állítólag minden nap órákat tölt saját edzőtermében.

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X