Főoldal > AKTUÁLIS > Vigyázz, kész, tekerj: Ismét itt a BringaMánia nap!

Vigyázz, kész, tekerj: Ismét itt a BringaMánia nap!

bringakerékpárprogramrendezvény
0

Írta:

Ha szívesen közlekedsz két keréken, ha eltöltenél egy élményteli napot a barátokkal vagy a családoddal Magyarország egyetlen kerékpáros stadionjában, ahol szórakoztató bringás programok és látványos bemutatók várnak reggeltől estig május 22-én. Hazánk egyetlen kerékpáros stadionja megtelik élettel május utolsó előtti vasárnapján. A Zuglói Millenáris Velodromban reggeltől késő délutánig változatos és ingyenes programokkal vár minden korosztályt […]

Ha szívesen közlekedsz két keréken, ha eltöltenél egy élményteli napot a barátokkal vagy a családoddal Magyarország egyetlen kerékpáros stadionjában, ahol szórakoztató bringás programok és látványos bemutatók várnak reggeltől estig május 22-én.

Hazánk egyetlen kerékpáros stadionja megtelik élettel május utolsó előtti vasárnapján. A Zuglói Millenáris Velodromban reggeltől késő délutánig változatos és ingyenes programokkal vár minden korosztályt a McDonald’s BringaMánia Nap.

Ami vár rád…

Családi és gyermekprogramok

A BringaMánia Rally egy rövid, játékos, feladatmegoldó túra a Városligetben, ahol összemérheted tudásod másokkal. A bringás csapatok játékos feladatokat oldanak meg egy térkép segítségével. A nagy küzdelemben minden egyes jól megoldott feladatért pont, a legjobbaknak pedig ajándék jár!

bringacikk.jpg ()A BringaSuli ügyességi pályán a gyermekek próbálhatják ki magukat. A legkisebbek játszva tanulják meg a biztonságos biciklizés alapjait. így mire elérkezünk a pályán megrendezett versenyig, a kicsik már tesztelték a terepet!

A Zabszalma együttes koncertjén a legnépszerűbb dalok mellett elhangzanak a legújabbak is a nemrég megjelent, Kalendárium című lemezről. A hatfős együttes a természet csodáiról, a növények életéről és az évszakok váltakozásáról is énekel a gyerekeknek.

A kézműves foglalkozások során még biciklit is festhetnek az apróságok, de az ugrálóvár és az arcfestés is csak rájuk vár!

Az Én és a biciklim fotózáson profi fotós örökít meg téged a bringáddal.

A Begurulunk kezdeményezés is csatlakozik a BringaMánia Naphoz: Hozleitner Fanny megmutatja, hogy kerekesszékkel hogyan lehet könnyendén venni az akadályokat.

Szórakoztató programok, játékok, kiállítások

Bringás divatbemutató a Cyclechic-kel – ha tudni szeretnéd, hogyan öltözködj és légy trendi a bringádon.

Úgy gondolod, messze a te bringád a legszebb a világon? Ne késlekedj, nevezd be kedvenc kétkerekűdet a bringaszépségversenyre és nyerj remek bicajos kiegészítőket.

• Ki tud gyorsabban arrébb húzni egy autót biciklivel? Most kiderül!

• Ki a legjobb amatőr bicikliszerelő? Nevezd be családod férfi tagját!

• Az akrobatikus elemeket tartalmazó művészi kerékpár bemutatón kiderül, mennyire bátrak a versenyzők.

• A Bringafoci mérkőzésen mindenki a biciklije kerekével rúgja a bőrt!

bringacikk2.jpg ()• Fixi versenyen derül ki, miért jó, ha nincs fék a biciklin. A kiszorításban és az egy helyben állásban is szoros lesz a küzdelem.

• A BringaMánia Expón a biciklis forgalmazók termékeivel ismerkedhetsz meg, és ha megtetszik valami, meg is vásárolhatod.

A Bringapárbajon az ökölvívó ringben kiderül, hogy ki a gyorsabb? Fogd a bringád és csatázz Te is a ringben! Hajts a nyereményekért, hisz aki a leggyorsabban teker le 500 métert a rögzített bicajokon, az a győztes!

A kézműves vásáron asztal, öv és táska is készül bicikliből.

Megismerheted a hazai kerékpáros és baleset-megelőzéssel foglalkozó szervezeteket.

Sportrendezvények, extrém bemutatók és versenyek:

Jamrik András triál magyar bajnok bemutatóján a közönséget is bevonja a show-ba.
Fábián Márk – világrekorder, többszörös monociklis triál Európa-bajnok – egy keréken mutatja be tudását.
Nagy Gizmo Attila hatalmas ugrások közepette, látványos kerékpáros freestyle show bemutatóval kápráztat el.
Kun Ádám a BMX-tudásával nyűgöz le mindenkit.
A pályaversenyen nem csak hazai, hanem külföldi profi bringások is megmérkőznek.

Dátum:     2011. május 22. vasárnap 10-18.00
Helyszín:    Budapest, Zuglói Millenáris Velodrom
(a Népstadion területén)
XIV. ker. Szabó József u. 3.
 

További információk: www.bringamania.hu

 

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

 Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X