Főoldal > AKTUÁLIS > Egy fürdőruhamodell fitnesztitkai: így marad szupercsinos Brooklyn Decker!

Egy fürdőruhamodell fitnesztitkai: így marad szupercsinos Brooklyn Decker!

egészségétkezésétrendfürdőruhamodellmozgás
0

Írta: and

Brooklyn Deckert nemcsak azért irigyli a fél világ, mert anno a teniszcsillag Andy Roddick fejét is elcsavarta, vagy mert a Kellékfeleség című moziban Palmer szerepe révén egy lépésre került a hollywoodi sztárságtól, hanem fantasztikus alakja miatt is. Ha most azt gondolod, hogy biztosan drága kezelések, szigorú diéta, illetve személyi edző segítségével érte el ezt a […]

Brooklyn Deckert nemcsak azért irigyli a fél világ, mert anno a teniszcsillag Andy Roddick fejét is elcsavarta, vagy mert a Kellékfeleség című moziban Palmer szerepe révén egy lépésre került a hollywoodi sztárságtól, hanem fantasztikus alakja miatt is.

Ha most azt gondolod, hogy biztosan drága kezelések, szigorú diéta, illetve személyi edző segítségével érte el ezt a szuper külsőt, tévedsz: a 24 éves híresség diétás és fitnesztitkait te is ellesheted, és otthon könnyedén utánozhatod is.

A gyönyörű fürdőruhamodell nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra, de fontosnak tartja azt is, hogy kedvencei, illetve egy kis nassolnivaló is szerepelhessen az étrendjében. Egy nap négy vagy öt alkalommal fogyaszt egészséges ételeket, kis adagokban, és igyekszik a napi kalória-bevitelét 2000 körüli értékre beállítani, ami aktív életmódja miatt nem tekinthető sem soknak, sem kevésnek.

Brooklyn reggelire általában müzli szeletet fogyaszt joghurttal és fekete áfonyával. „Ezek a kis bogyók a kedvenceim! Bárhol, bármikor tudnék enni belőlük, ráadásul nemcsak finomak, hanem tele vannak antioxidánssal is!” – mondta egy interjúban a modell.  

Ebédre vegyes zöldségekből készült salátát eszik sajttal és csirkehússal, desszertként pedig egy szem csokoládéba mártott epret. Ez a menü egy külföldi weboldal kalkulációi szerint alig több mint 500 kalóriát tartalmaz, és ettől Brooklyn nemcsak órákra jóllakottnak érzi magát, hanem az édességek utáni sóvárgását is enyhíti.

Vacsorára általában grillcsirkét tesz a tányérjára, illetve zöldségeket és salátát némi sajttal. A főétkezések közt pedig szívesen nassol répát, humuszt, bogyós gyümölcsöket vagy diót, illetve mogyorót. „Olykor úgy megkívánom a cukorkákat, mint egy kisgyerek – mondta egy interjúban. Majd hozzátette – pizza és sült ételek nélkül bármeddig tudnék élni, cukrok nélkül viszont nem”.

A szépség ezen kívül nagyon szereti a tojást is, mivel abból rengeteg energiát nyerhet, és szerinte nem unalmas étel. Emellett szívesen kortyolgat egy-egy bögre finom kávét, és igyekszik ügyelni a bőséges ásványvíz-fogyasztásra is.

Persze a szigorú diétákat korábban Brooklyn is kipróbálta: olykor léböjtkúrái alatt csak gyümölcsleveken élt. Azután rájött, hogy teste sanyargatása nem vezet eredményre. Amikor elkezdett ügyelni a helyes étkezésre, és a rendszeres sportra, elmondása szerint modellként is sikeresebb lett. Megjelentetett egy fitnesz DVD sorozatot is, aminek segítségével bárki ellesheti fantasztikus alakjának titkait.

A Sports Illustrated 2010-es kiadásának címlaplánya heti öt alkalommal egy-másfél órát mozog. Szívesen jógázik, de a kardio gyakorlatokat is lelkesen végzi: szeret például futni és bokszolni.

A 175 cm magas modell a calisthenics torna nagy rajongója is, mely során egyszerű gyakorlatokkal (például guggolás, fekvőtámasz vagy húzódzkodás), gyakran súlyok és eszközök nélkül növelhető az erő, a hajlékonyság és az állóképesség.

Brooklyn tippje: ha nincs időd edzőterembe járni, vegyél néhány DVD-t, hogy otthon is tudj mozogni. Ha egyedül nem megy, hívd át a barátnőidet is! Ha pedig a szép időben nincs kedved otthon mozogni, menj el túrázni, vagy sétálj egy nagyot a városban, hiszen így is rengeteg kalóriát égethetsz el!

Fotók: Profimedia.hu

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X