Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szexi vonalait a művelt szépség!

Így őrzi szexi vonalait a művelt szépség!

egészségétrendpilatessportszínésznő
0

Írta: and

Rashida Jones mesés alakját látva talán hihetetlennek tűnik, hogy a 35 éves színésznő nem volt mindig ilyen vékony: elmondása szerint dundi kislány volt, és sokáig küzdött a folyton visszatérő pluszkilókkal. Néhány éve azonban ráébredt, hogy a diétázás nem elég, ha meg is akarja tartani az álomalakot, ezért több sportot is kipróbált, illetve megszeretett. Mivel a […]

Rashida Jones mesés alakját látva talán hihetetlennek tűnik, hogy a 35 éves színésznő nem volt mindig ilyen vékony: elmondása szerint dundi kislány volt, és sokáig küzdött a folyton visszatérő pluszkilókkal. Néhány éve azonban ráébredt, hogy a diétázás nem elég, ha meg is akarja tartani az álomalakot, ezért több sportot is kipróbált, illetve megszeretett.

Mivel a szép híresség számára fontos, hogy a mozgás egyben kikapcsolódás és örömforrás is legyen, mindig csak olyan sportokat űz, amelyekben örömét leli, és amikért épp akkor nagyon lelkesedik. „Különböző időszakaim vannak, amikor valósággal beleszeretek egy-egy mozgásformába. Volt, hogy heti 6 alkalommal jártam futni, mostanában viszont inkább a Pilates-t választom” – árulta el egy interjúban. 

Rashida hetente háromszor jár Pilates-re, ami iránt nem csitul a lelkesedése. „Ez remek edzésmód, hiszen erősnek érzem magam tőle” – mondta. Később viszont hozzátette, hogy ez nem volt mindig így: kezdetben sokat szenvedett az órákon. „Túlsúlyos gyerekként a testem középső részén cipeltem a legtöbb pluszkilót, így amikor elkezdtem a Pilates-t, a has- és hátizmaim annyira gyengék voltak, hogy sírni tudtam volna” – ismerte el.

A sztár nem tagadja, hogy olykor nehéz motiváltnak maradnia a rendszeres edzésben. „Néha, amikor az edzőterembe tartok, semmi kedvem mozogni. Ám amikor az edzés végén kifelé jövök, mindennél jobban imádom a sportokat” – vallotta be egy másik interjúban.

Majd hozzátette, a Pilates-órák mellett spinningre és táncórákra is jár, melyek nemcsak átmozgatják, hanem jókedvre is derítik. Az órák előtt pedig a So You Think You Can Dance elnevezésű táncos műsorral csinál magának kedvet a mozgáshoz. „Ezek a táncosok annyira csodálatosak és olyan erősek. Őket nézve kedvet kapok ahhoz, hogy én is így mozogjak” – tette hozzá.

Az Office és a Várostervezési osztály című sorozatokból, illetve a Spancserek és A közösségi háló című mozikból is ismert Rashida arról is beszélt, hogy büszke a testére, különösen izmos lábaira. „Olyan vagyok, mint apukám (Quincy Jones producer, a szerk.): a lábaim akkor is izmosak, ha épp nem edzem túlságosan sokat” – mondta.

A csinos sztár igyekszik ügyelni az egészséges és rendszeres étkezésére is, de elmondása szerint egy-egy szelet pizzát olykor szívesen elmajszol. Sőt, ez az étel ugyanúgy jókedvre deríti, mint egy kiadós autókázás lehúzott ablakokkal. „Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy boldog kutyus” – vallotta be.

Rashida számára fontos, hogy ne csak egy csinos lányt lássanak benne az emberek, hanem egy intelligens nőt is. Ezért büszke arra, hogy a Harvardon tanult, illetve sokoldalúságára és érdeklődő természetére is. „Az agyam sokkal fontosabb számomra annál, hogy tetszem-e az embereknek vagy sem” – árulta el. Majd hozzátette: elméjét olvasással és kiadós beszélgetésekkel pallérozza legszívesebben.

Ám a nőiességét sem tartja épp elhanyagolhatónak, és megvannak a maga kis trükkjei, amikkel a legrosszabb napokon is szexisnek érzi magát: felken egy kis vörös rúzst, és Christian Louboutin valamelyik dögös magassarkújába bújik. 

Fotók: Profimedia.hu

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X