Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a Barátok közt színésznője

Így őrzi alakját a Barátok közt színésznője

bokszdiétafogyókúraszörfwakeboard
0

Írta: and

Bár szerencsés alkata miatt nincs szüksége szigorú fogyókúrákra, a Barátok közt csinos színésznője, Nagy Alexa odafigyel az alakjára. „Ha van rajtam egy kis felesleg, mellőzöm a szénhidrátokat. Olyankor igyekszem kevesebb kenyeret és édességet enni, és próbálok inkább több gyümölcsöt, halat, tengeri herkentyűket fogyasztani. A tésztafélékkel kapcsolatban kicsit nehezemre esik a mértéktartás, mert nagyon szeretem például […]

Bár szerencsés alkata miatt nincs szüksége szigorú fogyókúrákra, a Barátok közt csinos színésznője, Nagy Alexa odafigyel az alakjára. „Ha van rajtam egy kis felesleg, mellőzöm a szénhidrátokat. Olyankor igyekszem kevesebb kenyeret és édességet enni, és próbálok inkább több gyümölcsöt, halat, tengeri herkentyűket fogyasztani. A tésztafélékkel kapcsolatban kicsit nehezemre esik a mértéktartás, mert nagyon szeretem például az apró rákokkal, halakkal készült tésztákat” – árulta el.

Majd hozzátette: általában a barátnőivel együtt határozzák el, hogy megszabadulnak néhány kilótól, ami egyrészt mindenkit motivál, másrészt pedig nem szigorú fogyókúrának fogják fel a dolgot, hanem inkább jó mókának. „Olyankor együtt dobunk össze például egy-egy finom salátát, de edzéstervet is közösen készítünk” – mondta Alexa.

„Nemrég, a szicíliai nyaralásunk után mindannyian úgy éreztük, hogy az ott elfogyasztott mennyei ételek után maradt rajtunk néhány kiló felesleg. Ezért együtt álltunk neki a formánk visszanyeréséhez: futottunk, illetve hasizomgyakorlatokat végeztünk. Beállítottunk egy órát, hogy jelezzen félóránként, és addig mindnyájunknak felüléseket kellett csinálni. Bevallom, nekem eleinte csak ötven sikerült, de a végére belejöttem” – mesélte nevetve.

Alexa egyébként egyedül is szívesen sportol: távol-keleti nyaralása során beleszeretett a szörfözésbe, amit itthon egy remek hangulatú wakeboardozás követett. „Most viszont bokszolni szeretnék elkezdeni – nem a verekedés miatt, hanem mert erősödni szeretnék. Már meg is tettem az első lépéseket: elmentem egy klubba, és beiratkoztam. Alig várom az első órákat” – mondta.

A Barátok közt színésznője szívesen jár futni, de a rendszerességet elfoglaltságai miatt olykor nehezen tudja betartani: néha a hét minden napján fut, máskor pedig hetente csak néhány alkalommal, de arra figyel, hogy a heti két alkalom mindig meglegyen.

A rendszerességet az étkezésben kicsit jobban be tudja tartani, mert bár korán reggel még nem tud enni, később mindenképp elfogyaszt pár falatot, amitől felébred, és sokkal energikusabbnak is érzi magát. Az ebédet és a vacsorát pedig már nem esik nehezére betartani.

„Ami az ételeket illeti, több kedvencem is van, például nagyon szeretem a gyümölcsös ételeket. Anyukám ananászos göngyölt husijának szerintem nincs párja!” – mondta mosolyogva. Majd hozzátette, hogy szívesen fogyaszt tök-, kukorica-, vagy zellerkrémlevest is, viszont a fánkot, a lángost és a kivit nem annyira szereti.

Alexa szabadidejében szívesen utazik, ami kikapcsolja és feltölti őt testben és lélekben egyaránt. Emellett, mint mondja, barátainak is nagyban köszönheti a belőle áradó vidámságot és kiegyensúlyozottságot. „A korábban is emlegetett barátnőim mellett több külföldi barátom is van, akikkel minden héten egy-egy alkalommal összejárunk. Velük bármit jó megbeszélni, hiszen külső szemlélőként nemcsak másképp látják a dolgaimat, hanem objektíven elmondják a véleményüket, vagy épp azt, hogy mit csinálok rosszul. És mivel látom, hogy jó szándékkal mondják el a gondolataikat, ez nekem mindig segít” – tette hozzá Nagy Alexa.

Alexa nyári tippje:

„Nyáron te se feledkezz meg a rendszeres vízfogyasztásról. Ha elfoglalt vagyok, bevallom, néha nagyon kevés folyadékkal csinálok végig egy-egy napot. Ezen úgy igyekszem változtatni, hogy nem kis, hanem nagy üveges vizet veszek, amit egész nap cipelek magammal, így látom, mennyit ittam. Ha hozzám hasonlóan te sem nagyon szereted a szénsavmentes ásványvizeket, próbáld ki a cukormentes, ízesített verziókat: ezek az én új kedvenceim!”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X