Főoldal > AKTUÁLIS > Mókás mozgásformával marad csinos a Gyilkos számok sztárja!

Mókás mozgásformával marad csinos a Gyilkos számok sztárja!

görkorcsolyamozgássportszínésznőszórakozás
0

Írta: and

Talán veled is előfordult már, hogy kipróbáltál egy mozgásformát, ám néhány alkalom után feladtad, mert nem találtad elég szórakoztatónak. Ez olykor a sztárokkal is megesik, de nem Navi Rawattal, ugyanis a 34 éves színésznő számára nagyon fontos szempont, hogy a sport egyben remek szórakozás is legyen. „Imádok görkorizni” –nyilatkozta korábban a Gyilkos számok, a Narancsvidék […]

Talán veled is előfordult már, hogy kipróbáltál egy mozgásformát, ám néhány alkalom után feladtad, mert nem találtad elég szórakoztatónak. Ez olykor a sztárokkal is megesik, de nem Navi Rawattal, ugyanis a 34 éves színésznő számára nagyon fontos szempont, hogy a sport egyben remek szórakozás is legyen.

„Imádok görkorizni” –nyilatkozta korábban a Gyilkos számok, a Narancsvidék és a Minden lében négy kanál című sorozatok sztárja. Majd hozzátette: a görkorcsolyázást neki találták ki, hiszen mozgás közben remekül érzi magát, így ez bármikor jókedvre deríti. Emellett nemcsak a combjait és fenekét formálja, hanem hasizmaiban is érzi egy-egy kiadós görkorizás hatását.

„Ezen kívül heti öt alkalommal járok edzőterembe is, ahol köredzésen, illetve Pilates gyakorlatok segítségével mozgatom át a testem különböző izomcsoportjait” – tette hozzá a kaliforniai születésű, 168 cm magas színésznő.

Navi a rendszeres mozgás mellett az egészséges étkezésre is igyekszik figyelni, ami részéről annyit jelent, hogy próbál rengeteg salátát, friss zöldséget, halat és vizet fogyasztani – hús viszont egyáltalán nem szerepel az étrendjében.

A bájos sztár reggelire általában egy csokoládés bio müzli szeletet majszol el, ebédre halat rendel salátával, vacsorára pedig olykor egy-egy japán étterem menüjéből válogat, mert nagyon szereti a távol-keleti ország konyháját.

Navit gyakran kérdezik szépsége és ragyogása titkáról, amire egy korábbi interjúban így válaszolt: „nemcsak kívülről, hanem belülről is ápolnom kell magam”. Majd az arckrémek rendszeres használata mellett a jógát és a sok szénsavmentes ásványvíz fogyasztását nevezte meg fő szépségtippjeként.

Ami pedig a divatot illeti, a színésznő a hétköznapokon szeret inkább kényelmesen öltözni. „A munkám kapcsán gyakran érzem úgy, hogy folyamatosan öltöztetnek és sminkelnek. Ha tehát nem dolgozom, a kényelmet részesítem előnyben: farmer és póló az egyenruhám” – árulta el. Majd hozzátette: „Imádom a divatot, de ha valaki folyamatosan benne van, elkezdi kedvelni a kényelmesebb cuccokat is.” 

Navi kedvenc finomságai:

A színésznő rajong a japán konyháért, kedvenc éttermei a Matsuhisa és a Nobu. Édességek közül pedig az M&Ms-ért rajong, de nagyon vigyáz, hogy ne vigye túlzásba az apró csokigolyók fogyasztását.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X