Főoldal > AKTUÁLIS > Topformában: így marad csinos a Lost sztárja, Yunjin Kim

Topformában: így marad csinos a Lost sztárja, Yunjin Kim

egészségétrendmozgássztár
0

Írta: and

A Lost című sorozatból ismert Yunjin Kim nemcsak azért elképesztően csinos, mert az ázsiai lányok vékony alkatát és törékenységét örökölte, hanem azért is, mert az egészséges ételek fogyasztása mellett a rendszeres mozgásra is odafigyel. „Imádok úszni! A szabadnapjaimon beugrom egy kinti medencébe, ahonnan látom az órát. Ekkor elhatározom, hogy 25 percet fogok úszni, amit a […]

A Lost című sorozatból ismert Yunjin Kim nemcsak azért elképesztően csinos, mert az ázsiai lányok vékony alkatát és törékenységét örökölte, hanem azért is, mert az egészséges ételek fogyasztása mellett a rendszeres mozgásra is odafigyel.

„Imádok úszni! A szabadnapjaimon beugrom egy kinti medencébe, ahonnan látom az órát. Ekkor elhatározom, hogy 25 percet fogok úszni, amit a végén még öt perccel toldok meg” – árulta el a dél-koreai színésznő. Majd hozzátette: az úszást nem találja unalmas mozgásformának, sőt, a medencében igazán elemében érzi magát, és ez számára a legfontosabb sportolás közben.

Ha viszont esik az eső, vagy egy kis változatosságra vágyik, a 38 éves sztár szívesen pattan fel a futópadra is: sétával melegít be, ezután tíz percig gyorsan fut, majd ismét lelassít, hogy a végére még egyszer mindent beleadhasson.

„Az úszás és a futás mellett van néhány Pilates DVD-m is, melyekre otthon tornázom, főleg a nyújtógyakorlatok miatt” – mondta Yunjin egy interjúban. Majd hozzátette: a Pilates mellett a jógát is remek mozgásformának tartja. „A jóga DVD-met pedig elsősorban elalvás előtt teszem be a lejátszóba, mert a gyakorlatok remekül ellazítanak egy-egy fárasztó nap után” – árulta el.

A 37 éves Yunjin sem a mindennapokban, sem a sorozat forgatása alatt nem felejtette el, hogy oda kell figyelnie a testére, hiszen a kifogástalan külső is a hivatásához tartozik. „Úgy látom, a forgatáson mindenki egészségesen táplálkozott, mert mindannyian tudatosak vagyunk a súlyunkat illetően. A testünk a hangszerünk” – mondta a sztár.

Majd hozzátette: a Lost forgatásán általában halat vagy csirkehúst fogyasztott sok salátával. „Nem eszem vörös húst” – árulta el. De arról is beszélt, hogy nem hisz a fogyókúrákban, ezért minden mást megeszik, amit épp megkíván.

„Arra igyekszem ügyelni, hogy este 7 után már ne egyek semmit, ez az egyetlen diétás tippem. Emellett a rendszeresség híve vagyok: általában betartom a reggeli – ebéd – vacsora rendszerét” – tette hozzá a dél-koreai származású színésznő.

Yunjin kedvenc finomságai:

A csinos színésznő is egyetért azzal, hogy időnként nyugodtan megengedhetünk magunknak egy kis kényeztetést. Az ő kedvencei a csoki és a jégkrém, de olykor nem tagadja meg magától a sült krumplit sem.

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X