Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a Glee szexi sztárja!

Így őrzi alakját a Glee szexi sztárja!

anorexiadiétafogyásfrizurapilatessztár
0

Írta: and

Ha egy színésznő eléggé vékonyka, és hirtelen még soványabbnak tűnik, nehezen kerülheti el az egészségét érintő találgatásokat. Ez történt a Glee – Sztárok leszünk!, a Hősök és a Ki ez a lány? című sorozatokból is ismert Jayma Mays-szel is, aki az év elején még a korábbinál is törékenyebb alakjával lepte meg a világot. Akkor sokan […]

Ha egy színésznő eléggé vékonyka, és hirtelen még soványabbnak tűnik, nehezen kerülheti el az egészségét érintő találgatásokat. Ez történt a Glee – Sztárok leszünk!, a Hősök és a Ki ez a lány? című sorozatokból is ismert Jayma Mays-szel is, aki az év elején még a korábbinál is törékenyebb alakjával lepte meg a világot.

Akkor sokan azt suttogták a 32 éves sztár háta mögött, hogy beteg: egy pajzsmirigy-rendellenesség miatt fogyott le 52 kilóról 48 kilóra. Jayma viszont azt állítja, hogy nincs semmi baja, de az egészségére nagyon figyel, és ezt elsősorban a kiegyensúlyozott táplálkozással igyekszik elérni.

A 163 cm magas sorozatsztár minden nap négy-öt alkalommal eszik, a napi kalóriabevitele viszont egy amerikai magazin számításai szerint nem haladja meg az 1200 kalóriát. Ez alacsonynak mondható, hiszen egy egészséges, fiatal, pörgős életet élő nő számára az 1600-1800 kalória sem lehetne magasnak mondható.

Jayma viszont elégedett az étrendjével, hiszen ettől nemcsak egészségesnek, hanem fittnek is érzi magát. A legtöbb kalóriát mindig a reggelijével igyekszik bevinni a szervezetébe, ilyenkor mogyoróvajas szendvicset majszol, némi narancslé és egy bögre kávé kíséretében, ami összesen valamivel több, mint 400 kalóriát jelent.

Ebédre általában zöldségeket, vagy ecetes öntettel készült friss salátát fogyaszt például grillezett céklával, vacsorára pedig sült halat zöldségekkel, ami a fent említett magazin szerint körülbelül 300 kalóriát tartalmaz.

Jayma a tízórairól és az uzsonnáról sem feledkezik meg. Ilyenkor joghurtot fogyaszt, melybe az édességek utáni esetleges vágyakozása csillapítására egy kis mézet csepegtet. Egy-egy ilyen finomság pedig nem tartalmaz többet 200 kalóriánál.

Az egészséges étkezést pedig rendszeres mozgással is kiegészíti a csinos sorozatsztár: minden héten kétszer nyújtja és erősíti az izmait Pilates órákon, emellett pedig a természetben is szívesen sportol, például nagyon szeret túrázni és kerékpározni.

Jayma szépségtrükkjei:

Rajongók ezrei által irigyelt frizurájának ápolását sosem hanyagolja el, emellett megtanulta, hogy szép nagy szemeit érdemes hangsúlyoznia. Érzékeny, hófehér bőrét viszont egy kis szivacs segítségével mindig alaposan megtisztítja a sminktől, hiszen pontosan tudja, hogy a fennmaradó festék sokkal többet árt, mint használ.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X