Főoldal > AKTUÁLIS > Fogyj a fogyó Holddal!

Fogyj a fogyó Holddal!

diétafogyjfogyófogyókúraholdprogram
0

Írta:

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Közeledik a június eleje, mely a nagy igazságok időszaka. A nadrágot felváltja a szoknya, a T-ujjút a spagetti pánt, a hegyeket a vízpart. Szorít az idő és szorít a ruha? Karcsúsodjunk akkor, amikor a teliholdat felváltja a fogyó hold, […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Közeledik a június eleje, mely a nagy igazságok időszaka. A nadrágot felváltja a szoknya, a T-ujjút a spagetti pánt, a hegyeket a vízpart. Szorít az idő és szorít a ruha? Karcsúsodjunk akkor, amikor a teliholdat felváltja a fogyó hold, mely a belélegzés után a letisztulást és az elengedést támogatja. Méregtelenítéshez használjuk a planéták erejét, éppen akkor, amikor a fiúk a foci EB idején úgyis csak kedvenc sportjuk oltárán áldoznak. Ez egy igazi súlyvesztő időszak lesz, ahol a női energiák csak úgy tombolnak, amiket érdemes kihasználni.

Végre az imádott nyár kapujában járunk, egyre jobban vágyódunk a vízpart és az apró bikinik után. Ilyenkor szervezetünk is nyári időszámításra kapcsol és szinte kiállt egy könnyítő tisztítókúráért, hogy megszabaduljon a téli „lustulás” okozta testi, lelki terhektől. Versenysúlyunk visszanyerése és testünk tonizálása érdekében érdemes egy célzott programmal, a léböjt kúrával kezdeni a nyarat, mely talán első hallásra ijesztően hangzik, azonban könnyebb, mint hinnénk, főleg, ha mellé profi segítséget is igénybe veszünk.

hold2.jpg ()A léböjtkúrát nem véletlenül kell időzítve a fogyó Holdhoz, hiszen ilyenkor indulhat meg csak igazán a felesleges kilók leolvadása. Bizonyára előfordult már, hogy a szokásos kocogás után úgy érezted, mintha maratoni távot futottál volna le, vagy hiába végezted el az előírt gyakorlatokat, az edzésnek látható eredménye nem volt. Ezért is a Hold okolható: nem mindegy, fogy-e vagy növekszik, azaz támogatja vagy akadályozza tevékenységünket.

Azon túl, hogy jó időpontban kezdjünk el fogyókúrázni kihasználva a planéták erejét, fontos tisztában lennünk azzal, hogy a léböjt kúra több mint egy egyszerű ivókúra. Kizárólag szakértői felügyelettel, böjtben jártas orvossal történt előzetes konzultáció után szabad belekezdeni. A biztonságos böjthöz és a kívánt eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő felvezető és levezető diéta, sosem szabad a dolgok közepébe vágni egyik pillanatról a másikra. A teljes értékű léböjthöz érdemes környezetet váltanunk, hiszen elengedhetetlen, hogy a kúra időtartama alatt kizárólag magunkra figyeljünk. Keressünk stresszmentes helyszínt, hogy megismerhessük önmagunkat televízió, mobiltelefon, internet, munkatársaink és családtagjaink valamint hétköznapi rutinfeladataink nélkül. Szánjunk időt a pihenésre, alvásra, ha ebben az időszakban szervezetünk több relaxációt igényel, adjuk meg neki.

A jól végzett kúra alatt nem csak testünk, de lelkünk is felszabadul. A böjt alatt engedjünk el minden feleslegesen felhalmozott anyagot, gondolatot, negatív érzelmeket (sérelmeket, haragot, dühöt), múltbéli emlékeket! Engedjük meg magunknak a pozitív érzelmeket, megbocsátást, hálát, szeretetet. Éljük meg a böjtöt, találjuk meg benne azt, amitől többé válunk általa! A megtisztult szervezettel aztán nincsen más dolgunk, mint fenntartani ezt az ideális állapotot, figyeljünk arra, hogy folytassuk a böjt alatti egészséges életmódot, mely az étkezésre való figyelmen kívül kiterjed a test karbantartására is. A jógázást, a sétálás, valamint a jól időzített masszázs remek kiegészítője lehet a böjtnek, mely éppúgy kényezteti lelkünket is, mint testünket.

Wellness Cafe tipp: Hazánkban már számos szakértőtől kérhetünk segítséget, akik nem csak egyszeri tanácsokat adnak, hanem akár egész programokat szentelnek a léböjtkúra tökéletes alkalmazására. Ilyen a Pilisszentivánon található Napsugár Életház Karcsúsító programja is, mely június 8. és 14. között várja a nyárra maguknak remek formát megálmodott női látogatóit.  Az 1 hetes programot az egészséges és könnyített étrend, a szépítő kezelések, a mindennapi fizikai mozgás és a Pilis energiái is támogatják! www.napsugarelethaz.hu

Kipróbálhatod a Léböjt és Nordic Walking életmódtábort is Tatán, a Gottwald Hotel&SPA-ban július 5-től 8-ig, ahol napi 1-2x 7 km-es túra is van a szálloda melletti csodálatos ősparkban és igény szerinti napi tenisztréning. Ha viszont épp az esküvődre készülsz, a Fitt Ara programot neked találták ki! A test és lélek egységét szem előtt tartva segítenek abban, hogy jó formában légy életed legszebb napján. Az első konzultáció ingyenes! Részletes információt itt találsz!

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X