Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi tökéletes vonalait Jennifer Lopez!

Így őrzi tökéletes vonalait Jennifer Lopez!

diétaedzőgyümölcsmozgásnarancsbőrtitok
0

Írta: and

Jennifer Lopez sokoldalúságát senki sem vonja kétségbe, ugyanis a szexi sztár énekesnőként, táncosként, színésznőként, dizájnerként és anyukaként is folyamatosan bizonyítja rátermettségét. Ám sokan még mindig elképesztő alakja miatt beszélnek róla a legtöbbet, azt találgatva, hogyan lehet 42 évesen is ilyen szuper teste. A világsztár rajongói biztosak abban, hogy kedvencük sokat köszönhet a szerencsés géneknek, illetve […]

Jennifer Lopez sokoldalúságát senki sem vonja kétségbe, ugyanis a szexi sztár énekesnőként, táncosként, színésznőként, dizájnerként és anyukaként is folyamatosan bizonyítja rátermettségét. Ám sokan még mindig elképesztő alakja miatt beszélnek róla a legtöbbet, azt találgatva, hogyan lehet 42 évesen is ilyen szuper teste.

A világsztár rajongói biztosak abban, hogy kedvencük sokat köszönhet a szerencsés géneknek, illetve annak, hogy nem sajnálja a pénzt külseje és alakja karbantartására, ám eddigi személyi edzői szerint a titok egész másban keresendő: a kemény munkában, a rendszeres edzésekben és a megfelelő étrendben.

„Ha erősíteni szeretnéd a fenékizmaidat, ezzel együtt a tökéletes formára is törekszel, a guggolás és a kitörés a leghasznosabb gyakorlatok számodra. Jennifernek is azt tanácsoltam, hogy használjon kis súlyokat ezekhez a feladatokhoz is” – nyilatkozta Gunnar Peterson, aki több mint egy évtizeden keresztül dolgozott együtt J. Lo-val.

Az elmondottakkal egyetért egy másik sztártréner, Kathy Kaehler is, aki a legnagyobb sztárok edzőjeként ismert, és Jenniferrel is dolgozott már együtt. Ő azt javasolta a popdívának is, hogy az erősítő gyakorlatok mellett ne feledkezzen meg a kardióról sem.

jlo2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A kardió kötelező feladat, amiből én napi 20 perc és egy óra közötti intervallumot ajánlok. Ha nem szeretsz futni, próbálj ki új dolgokat, például az ellipszistrénert, a kerékpározást, a lépcsőzést vagy a pliometrikus edzéseket” – mondta a sztáredző.

Utóbbi egy gyors, dinamikus mozdulatokkal dolgozó technika, melynek lényege, hogy a feszülés-rövidülés váltakozását használja, így éri el az izmok gyorsaságának, illetve az izom-ideg koordinációjának fejlesztését.

A narancsbőr elkerülése érdekében a világsztár kerüli a szószokat és önteteket, még a light verziókat is, mivel ezek magas nátriumtartalma elősegítheti a kellemetlen hurkácskák kialakulását. Ezen kívül rendszeresen jár masszíroztatni, ami szintén jó megoldás lehet a narancsbőr elkerülése érdekében.

Ami pedig a diétát illeti, az énekesnő kiegyensúlyozott étrendet követ, melynek értelmében igyekszik egészséges ételeket a tányérjára tenni, és minden étkezésnél odafigyel, hogy miből mennyit fogyaszt. „Ügyel a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára, ellenben az előre csomagolt diétás kajáktól irtózik” – mondta Kathy Kaehler.

„Sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt fogyaszt, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is helyet kaphat az asztalán. Ha pedig marhahúst kíván, az sem tilos, de a mindennapi fogyasztás helyett ez csupán heti egy alkalommal kerülhet a tányérjára. Emellett nem feledkezik el a megfelelő folyadékpótlásról sem: már reggel sok ásványvizet iszik, amit késő estig folytat” – árulta el Gunnar Peterson. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X