Főoldal > AKTUÁLIS > Súlyos beteg? Lara Flynn Boyle iszonyúan lefogyott

Súlyos beteg? Lara Flynn Boyle iszonyúan lefogyott

diétafogyáslefogyöregedésstressz
0

Írta: and

Lara Flynn Boyle súlya régóta a bulvárlapok kedvelt témái közé tartozik, hiszen a szín&

Lara Flynn Boyle súlya régóta a bulvárlapok kedvelt témái közé tartozik, hiszen a színésznő néhányszor elvetette már a sulykot fogyás tekintetében. De most minden eddiginél vékonyabb: egy brit napilap a múlt héten közölt képei alapján a 42 éves sztár csontsoványra fogyott.

A Twin Peaks, az Ally McBeal, a Huff és a Las Vegas című sorozatok sztárját akkor kapták lencsevégre, amikor Los Angelesben vásárolgatott. A képeken pedig még a sokat látott fotósok is meglepődtek, hiszen azokon a világsztár ijesztő látványt nyújt: bőre alól kilátszik a csípőcsontja, de vádlija és combcsontja is fájdalmasan vékony.

Sokan azt találgatják, miért fogyhatott le ennyire a híresség. Egyesek szerint biztosan csak a stressz, mások viszont úgy érzik, a probléma oka inkább abban keresendő, hogy Lara nem tudja elfogadni a korát.

Az öregedés, illetve az ezzel kapcsolatos tehetetlenség pedig több kolléganőjéhez hasonlóan őt is megviselheti, bár egykori szépségét kisebb-nagyobb plasztikai beavatkozásokkal igyekszik fenntartani.

lara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tíz éve azt nyilatkozta, hogy az idő múlását nagy ellenségének tekinti, és retteg attól, hogy néhány éven belül nem kap majd szerepeket Hollywoodban. „Egyáltalán nem örülök annak, hogy telnek az évek. Ami azt illeti, most remekül érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkoriban.

De ami mostani fogyását illeti, sokan úgy vélik, nem az idő múlása elleni küzdelembe soványodott bele a színésznő, inkább súlyos betegség miatt fogyott le ennyire: néhányan ki is merik mondani, hogy valószínűleg anorexiás, hiszen ezzel a táplálkozási zavarral állítólag korábban is megvívta már a maga harcait.

Ennek ellentmondanak a 42 éves híresség anyukájának szavai: elmondása szerint a vékonyság oka a génekben keresendő. Azt nyilatkozta egy külföldi lapnak, hogy lányának remek az anyagcseréje, szervezete harminc és negyven felett is hatékonyan égeti a zsírt. Tehát bármit megehet, akkor sem tapadnak rá a pluszkilók.

A színésznő is igyekszik azt kommunikálni, hogy nem a súlya megszállottja, és egy kis nasit is bármikor megenged magának. Nemrég egy zacskó sós ropogtatnivalóval a kezében látták őt Los Angelesben, de azt senki sem látta, hogy evett volna belőle. Ráadásul a szemtanúk elmondása szerint épp a konditerembe igyekezett, ahol szokásához híven újabb kardió edzésen izzasztotta meg magát.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X