Főoldal > AKTUÁLIS > Weisz Fanni igazi hangulatember

Weisz Fanni igazi hangulatember

cipő
0

Írta:

Milyen cipőket szeretsz viselni az őszi időszakban? Én vagyok az a típusú nő, akinek szinte minden stílusból van

Milyen cipőket szeretsz viselni az őszi időszakban?

Én vagyok az a típusú nő, akinek szinte minden stílusból van otthon egy-egy pár cipője, legyen szó balerina cipőről, magas sarkúról, nagyon nagyon magas sarkúról (nevet), vagy épp egy kényelmes tornacipőről. Szerintem nem kell mindig egy trendet követni, a titok a hangulat. Akkor lesz csinos a cipő egy nő lábán, ha tudja is azt viselni.

Hogyan nézni ki álmaid cipője?

Ha álmaim cipőjéről lenne szó, akkor biztosan a nőies énemet ajándékoznám meg vele. Legyen magas a sarka, a talpa piros, de a többi része… hangulattól függ, lehet, hogy felvennék egy citromsárga cipőt is piros sarokkal aznap, ki tudja?! (nevet) Most, az interjú alatt a sima fekete mellett döntenék, bár lehet, hogy némi csillámot is kérnék bele.

Említetted az előbb, hogy nem a trendtől függ, kinek hogyan áll egy cipő a lábán. Te figyeled az aktuális divatot magazinokból, kirakatok üvegein keresztül?

Természetesen, azért fontos, hogy tisztában legyek az aktuális cipő-őrülettel. Nekem is ihletet ad egy szép cipő, elég csak egy kirakat előtt elmennem, máris gondolkodni kezdek rajta, mivel vehetném fel, milyen bizsu menne hozzá stb. Szerintem ez a gén minden nőben ott lakozik. Divatmagazinokat lapozgatni pedig szintén imádok, megnyugtat egy nehéz nap után, és teljesen elveszi a figyelmemet minden másról, mert csak arra tudok koncentrálni, hogy bárcsak meglenne az összes cipő, amit látok éppen, és milyen rucikkal venném fel őket.

cipo2.jpg ()A őszi trend kulcsdarabjai a bokacsizmák. Neked tetszenek ezek a lábbelik?

Igen, a magassarkú bokacsizma azért is előnyös, mert hosszabbnak tűnik benne a lábam, és vékonyítja a bokát. Én minden nőnek ajánlanám ezt a fazont, csodákra képes. Ezekben a csizmákban már rejtett platform is van, ezért könnyű benne járni, és nem fáradok el benne egy-két óra után.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X