Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullock megdöbbentette a netezőket

Sandra Bullock megdöbbentette a netezőket

botoxcipődivatkülföldi sztárplasztikaSandra Bullockszínésznősztár
0

Írta:

Egyesek a cipőjét, mások az arcát nézték.

Sandra Bullock nemrég Brazíliában járt, ahol Bird Box című új filmjét népszerűsítette, ám ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az internet népe nem a filmről kezdett el beszélni, hanem egész másról. Egyesek az 54 éves színésznő szettjén, egész pontosan az alábbi képen is látható cipőkön akadtak ki, mások viszont inkább Sandra arcát nézték. Vajon beteg lett dél-amerikai útján, esetleg ügyetlen volt a sminkes – vagy a plasztikai sebész?

Bárhogy is van, szerintünk két dolog tény: az egyik, hogy sokak számára így is, úgy is ő a legszimpatikusabb színésznő Hollywoodban, a másik pedig, hogy továbbra is sugárzik róla a boldogság és a kiegyensúlyozottság. Aki kiegyensúlyozott, annak pedig kisebb eséllyel lesznek súlyproblémái. Sandrának sincsenek – csinos alakján minden jól áll.

A sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi “jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

“Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban a sztár. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

“Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. “Általában párolt zöldségeket és barna rizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

A világsztár nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. “Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics edzésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Sandra és az örök fiatalság titka

Hogy botoxszal érné el a ráncmentességet? Sandra saját bevallása szerint egész másra esküszik – bár tény, hogy tűk vannak a dologban… „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X