Főoldal > AKTUÁLIS > Orosz Barbara megoldása „szépség-vészhelyzetekre”

Orosz Barbara megoldása „szépség-vészhelyzetekre”

szépségápolás
0

Írta:

Ilyen esetekben nincs idő keresgélésre, minden eszközt be kell vetni, hogy megoldást találjunk. Ehhez nyújtott

Ilyen esetekben nincs idő keresgélésre, minden eszközt be kell vetni, hogy megoldást találjunk. Ehhez nyújtott neki segítséget Kucsera Zsolt mesterfodrász, aki saját szalonjában látta vendégül a műsorvezetőt.

„Nem olyan egyszerű mindennap viselni a nőiességünket, hiszen az aktuális hangulatunk is nagyban befolyásolja a kisugárzásunkat. Ehhez nekem az egyik legfontosabb kifejező eszköz a frizurám, hiszen nem véletlen, hogy például nem az eredeti hajszínemet viselem, hanem vörös vagyok, ami jobban kifejez engem” – mondta el Barbi Kucsera Zsoltnak. „Azonban bármikor előfordulhat olyan eset, amikor egy váratlan esemény, rendezvény vagy buli miatt egy nőnek azonnal topformába kell kerülnie. Ezért kértem meg Kucsera Zsolt mesterfodrászt, hogy segítsen megoldást találni az ehhez hasonló szépség-vészhelyzetekre”.

oroszbarbi2.jpg ()„Több mint egy évtizede azért dolgozom, hogy segítsek a vendégeimnek rátalálni a saját stílusukra. Ennek érdekében személyre szabott tanácsokat adok az otthoni hajápolással kapcsolatban is. Ugyanakkor sokszor a gyorsaság legalább olyan fontos, mint a személyre szabott frizurák megálmodása és megvalósítása” – tudtuk meg Kucsera Zsolttól.

„Ekkor csak egy kattintás a mobiljukkal, és egy új alkalmazás, a Beauty World segítségével már látják is a szabad időpontjainkat, ahol azonnal foglalhatnak maguknak helyet nálam. Ez különösen akkor fontos, amikor adódik egy általad is említett „szépség-vészhelyzet”, és a vendégemnek gyors segítségre van szüksége” – mondta el a mesterfodrász.

Kucsera Zsolt azt is bemutatta az applikáció modelljein Barbinak, hogy miként lehet otthon elkészíteni egy frizurát, ami egyaránt alkalmas lehet egy buliba, vagy kis módosítással akár egy alkalmi rendezvényre, és még kifejezi az adott hölgy egyéniségét is. Nem beszélve arról, hogy így már biztos, hogy nem fog szembe jönni vele a frizurája egy rendezvényen vagy buliban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Csibi Szilvia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X