Főoldal > AKTUÁLIS > Három gyerek után ilyen a színésznő alakja

Három gyerek után ilyen a színésznő alakja

fitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Ben Affleck új filmjével, az Argo-akcióval sorra zsebeli be a szakmai díjakat, és többek közt az Oscar-gála egyik nagy esélyesének is számít, ám sokan mégis inkább arról suttognak, milyen gyönyörű, boldog és kiegyensúlyozott nő a társa.

Jennifer Garner ugyanis amellett, hogy feleség és anyuka, elképesztően jó formában is van. Ezt nemrég a BAFTA díjátadó gálán is bizonyította, ahol mosolyogva pózolt A legjobb rendező és A legjobb film díját is bezsebelő férje mellett.

A népszerű színésznő sokak szerint egy nem éppen előnyös Roland Mouret ruhát választott a gálára, de ennek ellenére sem nézett ki rosszul. Sőt, csinos volt, magabiztos és látszott rajta, hogy valószínűleg harmadik gyermeke születése után talált rá arra a harmóniára, amit már rég keresett.

garner2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 40 éves sztár egy évvel ezelőtt, február 27-én adott életet kisfiának, Samuelnek. De a szülés után – a legtöbb hollywoodi hírességgel ellentétben – nem váltott azonnal vízre és salátára, és nem rohant rögtön a konditerembe, hogy minél gyorsabban visszanyerje a terhessége előtti vonalait.

„A terhessége alatt sem állt le teljesen a sporttal. A szülés után négy héttel kezdte újra a mozgást, de az első jó pár alkalom lassú, kíméletes edzéssel telt” – árulta el Jennifer személyi edzője, Valerie Waters.

„Eleinte 15-20 percet sportoltunk együtt, majd ezeket az alkalmakat 40 percesre nyújtottuk. Heti 3-4 alkalommal találkoztunk, és ilyenkor a kardiózás mellett köredzést is végeztünk” – tette hozzá.

Valerie azt is elárulta egy interjúban, hogy színész házaspár kislányai, Violet és Seraphina is szeretnek sportolni. „Van néhány kicsi súlyzónk, és ha bejönnek az edzőterembe, azokat emelgetik. Látszik, mennyire élvezik, ha ugyanazt csinálhatják, mint az anyukájuk” – mondta.

A Golden Globe-díjas Jen nemcsak a mozgást illetően, hanem a táplálkozásban is jó példát mutat a gyermekeinek. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított élelmiszereket.

„Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edző.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztármami.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X