Főoldal > AKTUÁLIS > Nagy Adri maximalista önmagával szemben

Nagy Adri maximalista önmagával szemben

fitneszmozgássport
0

Írta:

Nagy Adrit a nézők a Megasztár hatodik szériájának színpadán ismerhették meg. Azóta az

Nagy Adrit a nézők a Megasztár hatodik szériájának színpadán ismerhették meg. Azóta az énekesnő számos rajongót szerzett magának és nemsokára elkészül a második lemeze is. A népszerű sztárt, már a Megasztár alatt is a legcsinosabb versenyzőnek tartották, az énekesnő most elárulta, minek köszönheti gyönyörű alakját, és hogyan tartja formában magát a hétköznapokban.

„Nagyon maximalista vagyok”!

Adri elárulta nagyon kritikus önmagával szemben, ám azt is hozzátette, nem csupán saját maga miatt edz. „Néha kegyetlen tudok lenni magammal, hogy minél jobb formában legyek. De van olyan személy is az életemben, akinek nagyon-nagyon szeretnék megfelelni”- vallotta be az énekesnő, aki azonban többet nem akart elárulni az említett személyről. „Korai lenne, és nagyon féltem ezt a dolgot. Még kicsit titokban szeretném tartani.”

adri2.jpg ()Edzője szerint, Adri tele van ambíciókkal, ha mozgásról van szó

„Adri heti háromszor jár hozzánk, tele van ambíciókkal, ami dicséretre méltó. Nagyon jól néz ki most is, nehéz faragni már belőle, de azért még tudunk segíteni neki”- árulta el Nyeste Adrienn, aki szerint a látványos és rövid idő alatt elérhető eredmény miatt szerette meg Adri ezt a mozgásformát. „Ez egy 30 perces edzés, nem kell órákig izzadni. Alakot formál és maga a vibráció az, ami nagyon sokat segít pluszban.” A csinos énekesnő azt is elárulta, hogy már rengeteg edzésformával kísérletezett, mire megtalálta ezt. „Ha szükségem van 30 perc mozgásra, akkor ez a legtökéletesebb, legkimerítőbb testmozgás. Nagyon hamar láttam a változást, hiszen elkezdett szálkásítani és nekem ez volt a legfőbb célom. Fogyni a comb és a has környékéről szeretnék még.”

Tavasszal érkezik az énekesnő új lemeze

Adri az új lemez készítésekor elsősorban a hazai közönségre koncentrál, de külföldi tervek is szerepelnek a jövőben. „Most kezdtünk el dolgozni a lemezen, nagyon jó producereket sikerült találni, amely tavasz körül fog megjelenni. Amerikai és magyar producerekkel dolgozom, például Rakonczai Viktorral. Most leginkább élőzenekaros koncertjeim vannak, erre összpontosítok.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X