Főoldal > AKTUÁLIS > Ötödik gyerekét várja a magyar származású Kerry Katona

Ötödik gyerekét várja a magyar származású Kerry Katona

diétaegészségfogyásfogyókúragasztrosztár
0

Írta: and

Úgy tűnik, a magyar származású brit sztár, Kerry Katona végre boldog: szeptemberben bejelentette, hogy

Úgy tűnik, a magyar származású brit sztár, Kerry Katona végre boldog: szeptemberben bejelentette, hogy kisbabát vár, és vőlegényével már az esküvőt tervezgetik. A sztár most először mesélt a várva várt eseményről egy amerikai magazinnak, és természetesen nem volt olyan részlet, amit elhallgatott volna.

„George és én augusztusban szeretnénk összeházasodni” – mondta, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha David Gest adná össze őket, majd a násznépet a Blue együttes és a Liberty X-ből ismert Kevin Simm szórakoztatná.

Az ételeket illetően pedig úgy érzi, luxus menü helyett inkább az Iceland catering céget kérné meg, hogy gondoskodjanak a finomságokról. Ez utóbbi azért is érdekes gondolat, mert a vállalat 2009-ben azért vetett véget az együttműködésnek Kerry-vel, mert kiderült, hogy kokainozott.

Az énekesnő viszont aligha gondol már erre, jelenleg ugyanis inkább ötödik gyermeke közelgő születése, illetve az esküvője köti le a gondolatait. Sokak szerint kérdéses, miből lesz egyáltalán pénze bármilyen lagzira is, ugyanis anyagilag – finoman szólva – nincs épp jó helyzetben.

Kerry-nek viszont erre is van megoldása: leendő férjével már dolgoznak azon, miből teremtsék elő az esküvő költségeit, sőt, azt tervezik, hogy ebből reality sorozat is készülne. Ha pedig egy mégsem jön össze, ott vannak a barátaik, akik elmondása szerint mindenben segítenek nekik.

kerry2.jpg ()Most viszont talán nem is erre, hanem a karácsonyra és gyerekeire gondol elsősorban. Az ünnepeket ugyanis még nagy pocakkal tölti, az ő George-ával és négy gyerekével. Első házasságából Molly (12) és Lilly Sue (10), a másodikból pedig Heidi (6) és Max (5). Ők is nagyon várják már a kistestvérük érkezését, és mivel George-ot is nagyon megszerették, az esküvőt is.

Kerry a szülés után biztosan szeretné majd leadni a várandóssága alatt felszedett kilókat. Negyedik gyermeke születése után, 89 kilósan teljesen ki volt borulva attól, mennyit hízott a terhessége alatt, de nem villámdiétával, hanem fokozatosan adta le a pluszkilókat.

„Majdnem 90 kilót nyomtam akkoriban, aztán nyolc hónap elteltével 51-et. Összesen 38 kilót fogytam” – mondta. Titka elmondása szerint a sok salátában, csirkehúsban, protein shake-ben és persze a sok edzésben keresendő, de úgy véli, nem volt túl szigorú önmagához, ugyanis a hétvégéken egészségtelenebb nasikat is engedélyezett magának. Most nem hízott ennyit, sőt, a szülés után alig lesz rajta némi fölösleg, de azt immár tapasztaltan fogja tudni leadni.

kerry3.jpg ()Kerry menyasszonyi ruhája

Az esküvői ruhát még nem választotta ki, de már pontosan tudja, milyet szeretne. „Fehér vintage csipkeruhát akarok, és a tökéletes design már a fejemben van… szerencsére úgy érzem, ha nem is sikerül megtalálni ezt a ruhát a valóságban, a leendő férjemnek akkor is tetszeni fogok” – nyilatkozta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X