Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Ewan McGregor

A hét wellness pasija: Ewan McGregor

Ewan McGregorgasztrosztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Trainspotting, Emma, Az élet sója, a Star Wars filmek, Moulin Rouge, Pokolba a szerelemmel, Angyalok és d&

Honnan ismerheted?

Trainspotting, Emma, Az élet sója, a Star Wars filmek, Moulin Rouge, Pokolba a szerelemmel, Angyalok és démonok, Kecskebűvölők, Szellemíró – többek közt ezekben a produkciókban is láthattad a 43 éves skót színészt.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos, sokoldalú, intelligens színész, aki nemcsak saját elméjét pallérozza folyamatosan, hanem a tévé- és mozinézőket is igyekszik rávenni, hogy néha nyissanak elgondolkodtatóbb produkciók felé is. „Mindig megkérem a rajongóimat, hogy nézzék meg a Párnakönyv című filmet is, ami bizonyos értelemben felnyitja mindannyiunk szemét” – nyilatkozta korábban. 

ewan2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Amellett, hogy egyre fontosabb számára az egészsége, amiért igyekszik is tenni, Ewan azért is fontosnak tartja a megfelelő mennyiségű testmozgást, mert bizony olykor a pucérkodás is benne lehet a munkaköri leírásában. „Erőteljes dolognak tartom a meztelenkedést – nemcsak azért, mert többet lehet vele elérni, mint mondjuk erőszak ábrázolásával, hanem azért is, mert a közönséget soha nem hagyja hidegen az ilyesmi” – fejtette ki gondolatait egy interjúban.

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nős, felesége Eve Mavrakis, akivel négy gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X