Főoldal > AKTUÁLIS > Kim Kardashian pucér fenékkel pózolt

Kim Kardashian pucér fenékkel pózolt

diétaegészségfogyásfogyókúragasztroKim Kardashian
0

Írta: and

Kim Kardashian a jelek szerint csak még öntudatosabb lett kislánya születése óta, ugyanis – kis tú

Kim Kardashian a jelek szerint csak még öntudatosabb lett kislánya születése óta, ugyanis – kis túlzással – azóta egyfolytában csak mutogatja magát. Legutóbb Thaiföldön pózolt a kamerák előtt, méghozzá egy olyan aprócska brazil bikiniben, ami teljesen megmutatta méretes popóját.

A sztárt láthatóan nem hozta zavarba az, hogy ismét sokat mutat magából, sőt, nyugodtan és mosolyogva várta, hogy a körülötte tevékenykedő stáb a lehető legszuperebb képeket készíthesse el róla. Sokak szerint Kim egyáltalán nem jött zavarba, hiszen ebből él: a kamerák előtt telik szinte minden napja, és a médiafigyelem nélkül töltött idő szinte értéktelen számára.

Ezt a híresség nemrég igyekezett megcáfolni, mondván, hogy odahaza épp olyan társ és anya, mint bárki más. Persze erre a legtöbben legyintenek, mert a 33 éves világsztár szinte semmit sem szeret úgy csinálni, mint mások. Ezt támasztja alá az is, hogy kislánya születése után sem hajlandó „mamisan” öltözni, de még a praktikus dolgokat is kerüli – szexi ruháit talán csak még dögösebbekre cserélte.

Ennek januárban majdnem villantás lett a vége, amikor mélyen kivágott topban indult ebédelni, amiből majdnem kilátszott a melle. Kim legnagyobb rajongóinak persze ez is tetszik, és úgy gondolják, az emberekből csak az irigység beszél: próbálta volna bárki is utánacsinálni azt a nagy fogyást, amit a kis North születése után sikeresen teljesített!

Kim összesen körülbelül 25 kilót fogyott a júniusi szülés után. „Semmi szénhidrát, elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a fogyást. A reality sztár diétája azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

kim2jo.jpg ()„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség, hozzátéve, hogy szeretne könyvet írni fogyásáról, melyben részletesen beszámolna a szülés utáni fogyásának minden állomásáról.

Ami pedig a sportokat illeti, Kim nyáron, a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és nagyon büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Fotó: sawfirst.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X