Főoldal > AKTUÁLIS > Popó-poszt: a fenekét tette fel a netre Mel B

Popó-poszt: a fenekét tette fel a netre Mel B

diétaegészségfitneszgasztroMel B
0

Írta: and

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de minket nagy büszkeséggel tölt el, ha a kiadós edzés meg is látszik rajtunk, &

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de minket nagy büszkeséggel tölt el, ha a kiadós edzés meg is látszik rajtunk, és a változást szemléltető fotóinkat büszkén mutatjuk meg a barátainknak, akár a közösségi oldalakon is.

Mel B viszont gondolt egyet, és az egész világnak megmutatta formás popóját – persze edzőcuccban. A 38 éves híresség nemrég Instagramjára posztolt képeket fitnesz edzéséről, ahol személyi trénerével táncos- és egyéb kardio elemeket tartalmazó gyakorlatsorát végezte.

Az egykori Spice Girl idén kezdte az általa „exkluzív, modern, szexi és szórakoztató” óráknak titulált foglalkozások látogatását. Elmondása szerint ezek legalább olyan hatékonyak, mint a megszokott kardio edzések, de az sem mellékes, hogy az eredményt ő maga, és mindenki más is láthatja, ez pedig magabiztosabbá és szexibbé teszi őt.

Való igaz, hogy az America’s Got Talent zsűritagja már sokkal jobb formában van, mint 2011-ben, amikor 15 kilótól szeretett volna megszabadulni. Akkori súlygyarapodásának szerinte az volt az oka, hogy harmadik terhessége során éjjel-nappal evett, ráadásul nem épp a legegészségesebb fogásokat tömte magába.

Így, miután 2011. szeptember elején megszületett a harmadik kislánya, nem érte őt túl nagy meglepetésként a rajta maradó pluszsúly, de szinte azonnal elhatározta, hogy tennie kell ez ellen: megállapodott hát Jenny Craig fogyasztó cégével – akik korábban Kirstie Alley-t és Queen Latifah-t is karcsúsították –, hogy a 2011-es év végére 60 kilóra csökkentik a mentor 75 kilós súlyát.

Mel B-t nem zavarta, hogy kicsit teltebb lett, de úgy vélte, vékonyabban fogja magát ismét jól érezni a bőrében, és ez így is történt. Egyébként mindig is büszke volt sportos alakjára: 2008-ban „Totally Fit” címmel saját fitnesz DVD-jét is piacra dobta, mellyel otthon is bárki elsajátíthatja edzésprogramjának lényeges elemeit.

profimedia-0190079790.jpg ()Már jó pár éve szokásává vált, hogy napi háromszor 200 felülést végez, és az eredmény nagyon hamar láthatóvá vált elképesztő hasizmain. És bár azt mondja, az edzésben inkább magányos típus, néha családja is megmozdul vele: régebben férjével, Stephen Belafontéval, valamint 12 éves lányával, Phoenixszel rajthoz álltak egy jótékonysági futóversenyen is.

Mint arra már fent is utaltunk, Melanie az egészséges ételek híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, sovány húst (például csirkét és füstölt lazacot) fogyaszt, emellett pedig a quinoa nevű dél-amerikai gabonaféle nagy rajongója is. Ez utóbbi nem tartalmaz glutént, gazdag viszont fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X