Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Alexander Skarsgard

A hét wellness pasija: Alexander Skarsgard

diétaétkezésfitneszmozgássztártrend
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 37 éves svéd színészt láthattad többek közt a Melankólia, a Szalmakuty&aacute

Honnan ismerheted?

A 37 éves svéd színészt láthattad többek közt a Melankólia, a Szalmakutyák, a Csatahajó című produkciókban, a Gyilkos megszállás című minisorozatban, és Lady Gaga Paparazzi című dalához készült videoklipjében is. De valószínűleg te is a True Blood című sorozatból emlékszel rá, ahol Ericet, a vámpírt alakítja.

Mitől olyan szívdöglesztő?

alexander2.jpg ()Nemcsak intelligens művészember, hanem még arra is odafigyel, hogy ésszerű diétát és edzéstervet követve őrizze meg szexi, izmos alakját. „A True Blood forgatásán fittnek kell lennünk, hiszen rengeteg a munka, és sokat rohangálunk. De nem lennék hajlandó őrült diétákat követni, sem pedig arra, hogy túlzásba vigyem az edzéseket” – nyilatkozta Alexander, aki szabadidejében legszívesebben fut, vagy súlyzós gyakorlatokat végez. 

Tudtad róla?

A True Blood tavalyi évadzáró részében teljesen pucér jelenetet vállalt be, amin sokan megdöbbentek. Alexander viszont már korábban is hangoztatta, hogy nem jön zavarba, ha vetkőzni kell – de persze azt sem titkolja, hogy voltak az életében olyan helyzetek, amikor tartott a pucérkodás kellemetlen következményeitől. „Apám mindig meztelenül flangált otthon, és sokáig tartottam attól, mi lesz, ha hazaviszek egy lányt, ő meg Ádámkosztümben vár majd a nappaliban” – mondta korábban.

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: miután tavaly szakított barátnőjével, Aliciával, nem talált új párra.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X