Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen dögös az 51 éves Helen Hunt teste!

Ilyen dögös az 51 éves Helen Hunt teste!

diétaedzésfogyásgasztrosportsztártáplálkozás
0

Írta: and

Hollywoodban nem ritka, ha negyvenes színésznők jobb formába hozzák magukat, mint huszonéves kolléganőik, de

Hollywoodban nem ritka, ha negyvenes színésznők jobb formába hozzák magukat, mint huszonéves kolléganőik, de az még ott sem általános, hogy az ötödik iksz felett járó nők vonalai láttán leessen az állunk.

Márpedig Helen Hunt friss, bikinis képeit látva ez a helyzet: az 51 éves színésznőről nem túlzás azt állítani, hogy jobb az alakja, mint a legtöbb olyan lánynak, akik csak az életkorukat nézve bizony akár a gyerekei is lehetnének. 

helen3.jpg ()De vajon mi a titka, hogyan lehet ennyire jó formában? Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a Twister, a Mi kell a nőnek?, a Minden nap és az Amikor minden változik című filmekből is ismert sztár a szörfözésre esküszik: nemrég Hawaii-on kapták őt lencsevégre, ahol a családi nyaralást tette aktívvá néhány szörfleckével.

Ez a mozgásforma egyébként nemcsak azért remek választás, mert az egész testet átmozgatja – olyan izmokat is beleértve, aminek korábban talán a létezéséről sem tudtunk, hanem azért is, mert javítja az állóképességet, a mozgáskoordinációt és a koncertrációs képességet. Nem mellékesen egyórányi szörfözéssel körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, miközben fantasztikusan érezhetjük magunkat.

Helen Hunt szerelme eziránt a mozgásforma iránt nem új keletű, sőt, filmjeiben is visszatérő témát jelent. 2011-ben a Soul Surfer című moziban is a szörfözés körül forgott a történet, ott egy cápatámadást átélt sportoló lány, Bethany Hamilton anyukáját alakítja. A most utómunkálatok alatt álló Ride című filmben pedig szintén egy vagány anyukát játszik, aki fia révén kapcsolódik a szörfözéshez. Érdekesség, hogy utóbbiban nemcsak szerepel, hanem ő is rendezte.

helen2.jpg ()Mivel aktív életet él, a színésznőnek nincs szüksége korlátozásokra az étrendjében, de a mennyiségekre azért odafigyel. „Általában olyan ételek kerülnek a tányéromra, amiket szeretek, de tudom, hogy semmivel nem eshetek túlzásba. Ezen kívül igyekszem elkerülni, hogy rám törjön az éhség, körülbelül 3-4 óránként eszem valamit” – mondta egy korábbi interjúban.

„A rendszeres étkezés mellett arra is figyelek, hogy aktív maradjak. Rendszeresen járok jógázni és spinning órákra, emellett pedig, ha időm engedi, futok, bringázom, sétálok vagy túrázom a családommal. A lényeg, hogy ne ücsörögjek otthon a kanapén, hanem csináljak valamit” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Euonline, USmagazine

Próbáld ki! Nyáresti könnyű vacsora csirkéből, színes salátával


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X