Főoldal > AKTUÁLIS > Már gömbölyödik Hayden Panettiere pocakja

Már gömbölyödik Hayden Panettiere pocakja

diétaedzésfogyásmozgássztártáplálkozásterhesség
0

Írta: and

A Hősök című sorozat sztárja, Hayden  Panettiere végre megmutatta  gömbölyödő pocakját.

A Hősök című sorozat sztárja, Hayden  Panettiere végre megmutatta  gömbölyödő pocakját. Vlagyimir Klicsko és menyasszonya épp Olaszországban sétáltak együtt, mikor lencsevégre kapták a fiatal arát, aki közszemlére tette hasát. A szőkeségnek csak a pocakja növekszik egyébként, többi testrészére egy dekát sem hízott.

A mindössze 24 éves sztár első gyermekét várja, de korát meghazudtoló módon viszonyul az anyasághoz. Elmondása szerint mindig is anyuka szeretett volna lenni,  és egyáltalán nem fél attól, hogy amiatt, mert gyermeke lesz, nem élhet már teljes értékű életet. Hayden abban reménykedik, hogy mivel bár ő alacsony, vőlegénye viszont égimeszelő, így gyermekük normális magasságú lesz majd.

hayden2.jpg ()A színésznő, bár most minden bizonnyal visszavett az edzései számából, terhessége előtt mindent megtett, hogy bombaformában maradjon – egy élsportoló menyasszonyaként ez szinte elvárás volt vele szemben. Viszont sosem volt híve a drasztikus diétáknak, melyek lehet,hogy látványosak, de hosszútávon tönkreteszik a testet.

Hayden hosszú ideig vegán volt, de észrevette,hogy ettől az étrendtől nem működik megfelelően a szervezete, így visszatért egy megengedőbb, egészséges étrendhez. Reggelire főleg tojást, zabkását és tofut fogyaszt, ebédre pedig rengeteg gyümölcsöt, ha pedig a nap folyamán nassolni támad kedve, zsírszegény joghurtot vagy más tejterméket fogyaszt. Egy héten egyszer pedig egy kis bűnözést is megenged magának: azon a napon bizony a sült krumpli is előkerül.

Hayden nagy favoritjai egyébként a különféle csírák, melyek véleménye szerint egészségesebbek, táplálóbbak, mint a nyers zöldségek és gyümölcsök, emellett serkentik az anyagcserét és erősítik az immunrendszert.

A szőke színésznő a víz szerelmese, így minden olyan testmozgást imád, amit vízben  vagy a víz mellett végezhet, így többek közt az úszást, vízi aerobikot, de szeret a homokos tengerparton röplabdázni vagy baseball-ozni, de rendszeresen jár Bikram jógára és Pilates órákra is.

Fotó: Profimedia – Red Dot, People.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X