Főoldal > AKTUÁLIS > Diane Keaton felismerhetetlen

Diane Keaton felismerhetetlen

csúnyadiétafitneszmozgásöregszépségsztártrendwellness
0

Írta: and

Diane Keaton mindig is szívesen viselt kalapokat, de fejfedők tekintetében legutóbb kicsit messzire ment – legalá

Diane Keaton mindig is szívesen viselt kalapokat, de fejfedők tekintetében legutóbb kicsit messzire ment – legalábbis a rajongók szerint. Az Annie Hall sztárját ugyanis fekete sapkában, pöttyös sálban, bakancsban, tetőtől talpig beöltözve kapták lencsevégre Manhattanben.

Így nemcsak téliesnek hatott az öltözéke a 34 fokos időjárásban, hanem sokan azt is mondogatták, hogy így alig lehetett őt felismerni. 13 éves örökbe fogadott gyerkőce, Duke első pillantásra úgy tűnt, sokkal nyáriasabban öltözött: pólót, rövidnadrágot és baseball sapkát viselt, de amikor a lábára pillantottunk, UGG csizmája láttán azért eléggé meglepődtünk.

diane2.jpg ()Azt nem tudjuk, Diane és fia miért öltöztek téliesen a legnagyobb kánikulában, de abban biztosak vagyunk, hogy mindketten élvezték a napjuk további részét is New Yorkban. A 68 éves színésznő nemrég Ellen DeGeneres show-jának vendége volt, ahol szintén bebizonyította, hogy stílusa és humorérzéke is egyedülálló.

„Az volt az életcélom, hogy én lehessek az a színésznő, akit a legtöbb férfi csókolt meg filmvásznon vagy a képernyőn” – árulta el a híresség, aki többek közt Morgan Freemannel és Michael Douglasszel is csókolózott a közelmúltban készült filmjeiben. Előbbivel élvezte a csókjelenetet, Douglast viszont agresszívnak találta.

A mindig mókázó Diane persze nem volt mindig gondtalan és vicces. Korábban súlyos étkezési zavarokkal küzdött: 22 évesen lett bulimiás, amikor a Hair című Broadway-darab kedvéért megkérték őt arra, hogy adjon le 4-5 kilót. De kiegyensúlyozott diéta és több mozgás helyett végül egész más módszerekkel fogyott: hatalmas kajálásokat rendezett, de az étel nem maradt meg benne.

„A vacsorám általában egy kis vödörnyi sült csirke volt, több adag sültkrumplival, amire kék sajtszószt és ketchupot is kértem” – árulta el. Majd hozzátette, hogy ehhez a több személyes adaghoz megevett egy csomó cukorkát, egy egész tortát, és a banánkrémes pitét sem utasította vissza. A vacsit egy liternyi szénsavas üdítővel öblítette le, de persze semminek sem adott időt, hogy megemészthesse…

diane3.jpg ()A világsztár szerencsére felismerte, hogy nagy a baj, ezért szakemberhez fordult. A terápia nem volt rövid: heti ötször kellett felkeresnie orvosát, több mint egy éven keresztül, mire végre sikerült legyőznie étkezési zavarát.

A színésznő azt mondja, egyébként is hajlamos függőségekre. De ezek, nagy szerencséjére az utóbbi évek során ezek már jóval egészségesebbek lettek nála, mint a húszas éveiben leküzdött bulimia. „A munka és a gyereknevelés is függőségnek tekinthető nálam, de mivel a srácaim már inkább tinédzserek, ez utóbbi egyre kevésbé jelentős” – nyilatkozta Diane, akinek örökbe fogadott fiai, a 18 éves Dexter és a 13 éves Duke azért napjainkban is adnak még szülői feladatokat.

Diane Keaton végül elfogadta magát
A világsztár szerint nagyon fontos önmagunk elfogadása és szeretete, ami neki is beletelt egy időbe, de ma már elég jól áll ehhez a kérdéshez. „Azt azért bevallom, hogy szeretem sminkkel szépíteni magam. Egyik reggel is egy órán át dolgozott rajtam egy sminkes… hát, ennél szebb már úgysem nagyon leszek” – nyilatkozta tréfálkozva.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X