Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Gisele Bündchen smink nélkül

Így néz ki Gisele Bündchen smink nélkül

diétafitneszfogyásmodellsminkszépségsztárwellness
0

Írta: and

Ha valaki teljesen más jellegű dolgokat szeretne mutatni, mint amit már megszoktunk tőle, az bizony rejt magában némi

Ha valaki teljesen más jellegű dolgokat szeretne mutatni, mint amit már megszoktunk tőle, az bizony rejt magában némi rizikót. Ez alól a Sonia Rykiel legújabb, őszi-téli reklámkampánya sem kivétel, melyben Gisele Bündchent láthatjuk – nem a megszokott külsővel.

A 34 éves modell fekete-fehér képeken népszerűsíti a márka kardigánjait és kötött holmijait. Az éles szeműek azt is kiszúrták, hogy sminket szinte egyáltalán nem visel: a természetes hatású képeken csak egy kis szempillaspirállal hangsúlyozták ki a szemeit. 

gis2.jpg ()A képeket persze a rajongók is szemrevételezték: voltak, akiknek bejöttek a fotók, mások viszont kritikusan viszonyultak a kampányhoz. Egyesek szerint Gisele természetes szépség, aki bármit viseljen is, mindig tökéletesen néz ki. Mások azt írják, imádják a haját, de megint mások szerint a szupermodell úgy néz ki, mint egy fiú, és a képek borzalmasak.

Azt nem tudjuk, a szépséges sztár mit szól a kritikákhoz, de azt igen, hogy miért őt választotta a cég. „Egy olyan nővel akartunk együtt dolgozni, akiben ott van Sonia Rykiel életöröme, így Gisele magától értetődő választásnak tűnt” – mondta Katie Grand, a kampány művészeti vezetője, aki a hetvenes évekből, pontosabban Sonia Rykiel néhány akkoriban készült, fekete-fehér fotójából nyert inspirációt.

gis3.jpg ()Gisele-nek nem ez volt az egyetlen fontos munkája a közelmúltban, sőt, mondhatjuk, hogy kétgyerekes anyukaként is igazán pörgős évet tudhat magáénak a modellvilágban. Dolgozott a H&M-mel, a Chanellel, és modellkedett többek közt a Carolina Herrerának, Emilio Puccinak és a Balenciágának is.

A kétgyerekes sztáranyuka a sok munka mellett családjára is mindig tud időt szánni, hiszen nemcsak modellként, hanem anyukaként is szereti megélni a fontos pillanatokat. Arról nem is beszélve, mennyire feltölti a gyerekeivel töltött idő: imádja a négyéves Benjamint és a kétéves Viviant. Nemrég 34. születésnapját ikertestvérével, Patriciával ünnepelte, és az internetre felöltött közös fotójuk alapján nehéz eldönteni, hogy tortájukat, a paradicsomi helyszínt, vagy szuper alakjukat irigyeljük-e inkább.

Apropó fantasztikus vonalak: a modell sokat is tesz azért, hogy megőrizze vékony alakját. Odafigyel az egészséges táplálkozásra, amit rendszeres sporttal egészít ki.

gis4.jpg ()Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is.

A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől. „Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 33 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X