Főoldal > AKTUÁLIS > Lindsay Lohan megsérült

Lindsay Lohan megsérült

diétaedzésfitneszmozgásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Lindsay Lohan nemrég Ausztriában járt, ahol szokás szerint bulizás közben kapták őt lencsevégre

Lindsay Lohan nemrég Ausztriában járt, ahol szokás szerint bulizás közben kapták őt lencsevégre: a White Party nevű rendezvényen mulatott, ahol kivételesen nem is annyira a partizás miatt figyeltek fel rá. Sokan inkább azt nézték, miért kék-zöld a híresség bal karja, és arról suttogtak a háta mögött, hogy vajon mi történhetett vele.

A 28 éves sztár úgy festett, mintha elesett volna, és az abból adódó zúzódásait még nem tudta volna kiheverni. Mások viszont úgy gondolják, kisebb autóbalesetet szenvedett, amiről nem beszélt a sajtónak. Azt nem tudjuk, mi az igazság, de szerencsére úgy tűnik, nem nagy a baj, és Lindsay nem fájlalja a karját, ehelyett mosolygósabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnt, mint amilyennek korábban láttuk.

lilo2.jpg ()Szintén mosolygós fotók kerültek fel róla az internetre, amikor július végén Londonba látogatott: még legnagyobb kritikusainak is látniuk kellett a képeken, hogy bizony sokkal konszolidáltabbnak és boldogabbnak látszik, mint amilyen a korábbi fotóin volt. Fekete bársonyruhájában és gladiátorszandáljában pedig kimondottan csinosan festett.

Néhányan máris tudni vélik, hogy ennek csakis egy boldog párkapcsolat lehet az oka. Vagy még ennél is több, ugyanis LiLo egy hatalmas gyémántot villantott a gyűrűsujján, amikor a napokban Görögországban lencsevégre kapták. Mások úgy tudják, a híresség egyedülálló, tehát az eljegyzés kacsa lehet, megint mások viszont már semmin nem lepődnek meg, ami Lindsay-vel kapcsolatos.

lilo3.jpg ()De vajon kiegyensúlyozottságának lehet-e egyszerűen az az oka, hogy új célokat talált magának? Talán igen, mert azt rebesgetik, nemcsak londoni színházi szerep van számára kilátásban, hanem könyvet is szeretne írni – egyfajta önéletrajzot, melyben felfedné, kik voltak azok a sztárpasik, akikkel az elmúlt években összeszűrte a levet.

És ha már a szerelemnél tartunk, Lindsay tavaly teljesen belebolondult egy mozgásformába, a spinningbe, és ezzel őrzi alakját. „Nemcsak felpörget, hanem a kalóriákat is vadul égeti. Egy óra edzés 700-800 kalória mínuszt jelenthet” – mondta.

Étrendjében is a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire 2-3 tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olíva olajjal.

Kedvenc italai, a 100%-os gyümölcslevek és a light kóla sincsenek tiltólistán, ezeket bármelyik napszakban fogyaszthatja. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

Fotó: DailyMail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X