Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Dwayne „The Rock” Johnson

A hét wellness pasija: Dwayne „The Rock” Johnson

edzésfitneszizommozgássportsztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted?Karrierjét profi pankrátorként kezdte, onnan váltott a filmezésre. Láthattad A mú

Honnan ismerheted?
Karrierjét profi pankrátorként kezdte, onnan váltott a filmezésre. Láthattad A múmia visszatér, A skorpiókirály, Az Amazonas kincse, A káosz birodalma, a Zsenikém – Az ügynök haláli, Az 51-es bolygó, a Fogtündér és a Herkules című filmekben, de játszott a Halálos iramban: Ötödik sebesség, a Halálos iramban 6., és a G. I. Joe: Megtorlás című mozikban is.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?
A 42 éves sztár általában olyan keményfiút alakít a filmjeiben, aki vicces és szerethető. A valóságban is ilyen, sőt, hatalmas termetével egyenesen arányos a szíve mérete is: akit egyszer megszeret, azt a tenyerén hordja. Barátnőjét még 2006-ban ismerte meg, később így beszélt róla: „törődött velem, és szeretett, amikor a legrosszabb időszakomat éltem, és felemelt, hogy a legjobb lehessen nekem, nekünk”. Hát nem édes?!

therock2.jpg ()
 
Tudtad róla?
Amellett, hogy elképesztő fizikumát rendszeres edzésekkel és átgondolt, egészséges étrenddel őrzi, az is fontos számára, hogy olykor saját magának készíthesse el a kedvenc ételeit. Azt nem tudjuk, ezt akkor is megtehette-e, amikor Magyarországon forgatta a Herkules című mozit, de abban biztosak vagyunk, hogy az edzést nem hanyagolta el: egy budai edzőteremben újságírónk is találkozott vele. Fotózni nem lehetett ugyan, de higgyétek el nekünk, a híresség nem veszi félvállról az edzéseket – legfeljebb csak a tízkilós súlyokat, de abból nem is egyet!
 
Csillagjegye: Bika
 
Családi állapota: barátnője Lauren Hashian.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X